Berki Krisztián: "Nekem nincs párkapcsolatom"

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Hódi Pamela párkapcsolat videó vers Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sohonyi Attila verse kapcsán kerültek elő párkapcsolati kérdések, melyek hatására az Édes Élet sztárja meglepő vallomást tett: úgy érzi, neki nincs párkapcsolata. 

Krisztián szerint Pamelával sokszor nem értik meg egymást, és néha olyan, mintha csak egymás mellett élnének. Persze nemtetszésének hangot is adott, sőt több magánéleti problémát is megosztott a kamerák előtt. A Krisztiánnal készült interjút itt találod:

Iggy Azalea se melltartót se felsőt nem vett felhttp://www.life.hu/intim/20160324-iggy-azalea-rapper-es-enekesno-felso-es-melltarto-nelkul-fotozkodott.htmlA vagány rapper sosem félt megmutatni magát, szinte egyszer sem mondott még nemet, amikor arra kérték, dobja le a textilt. Íme, egy újabb meztelenkedő fotó a szőkeségről. Intim--Molnár Tibor, Tóth Gabi szerelme: "Gabi olyan, mint egy kis feleség"http://www.life.hu/intim/20160324-toth-gabi-enekesno-szerelme-molnar-tibor-szerint-olyan-mint-egy-kis-feleseg.htmlAz X-Faktorból megismert Tha Shudras zenekar tagja őszintén beszélt Tóth Gabiról és egyre harmonikusabb párkapcsolatukról. Intim--Árpa Attila házasságának vége, de már új nő oldalán vigasztalódik http://www.life.hu/intim/20160323-arpa-attila-valik-uj-holgy-oldalan-mutatkozott-a-nepszeru-szinesz-foto.htmlA színészt egy népszerű budai étterem parkolójában kapták lencsevégre, amint egy csinos szőke hölggyel csókolózik. A jelek szerint nem kívánják titkolni a kapcsolatukat. Intim--Ezért hunyjuk be a szemünket csókolózás közben http://www.life.hu/intim/20160322-csokolozas-es-szeretkezes-kozben-ezert-csukod-be-a-szemed-brit-kutatas.htmlBrit tudósok szerint az emberek azért csókolóznak behunyt szemmel, hogy megfelelően koncentráljanak a feladatra. Intim--Az extrovertáltak többet, az introvertáltak jobban szexelnekhttp://www.life.hu/intim/20160320-az-extrovertaltak-tobbet-az-introvertaltak-jobban-szexelnek.html Az extrovertált nők havonta 7,5-ször szexelnek átlagosan, míg az introvertálak körében ez a szám 3,1 körül alakul. Egy korábbi kutatás azonban azt mutatja, hogy az introvertáltak viszont jobb szeretők.IntimThinkstockHány randi után illik ágyba bújni a férfival?http://www.life.hu/intim/20160320-mennyi-ido-utan-illik-eloszor-szexelni.htmlMennyire hat ki a párkapcsolat későbbi alakulására az első szex időzítése? Egy nemrég készített kutatásból kiderült. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.