A gigamellű Playboy-modell elárulta, hogy miért nem örül a méreteinek

Forrás: Instagram / Lindsey Pelas -
modell Playboy plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Playboy-modell és egyben Instagram sztár, Lindsey Pelas elég nagy tehetséggel lett megáldva, - már ami a melleit illeti - és amíg ő válltig állítja, hogy méreteit a genetikának köszönheti, addig sokan biztosak abban, hogy sebész keze van a dologban.

Lindsey Pelas előszeretettel mutatja meg dús kebleit a világnak, ahogy tette ezt most is, ráadásul úgy tűnik, hogy nagyon boldog az ikreivel, amik

állítása szerint valódiak.

Lindsey Pelas Forrás: Instagram / Lindsey Pelas

Ám a többség nem hiszi el a 24 éves lánynak, hogy mellei nyomokban sem tartalmaznak implantátumot.

Lindsey ezért egy kissé kiborult, és megosztotta a kétkedőkkel a dolog árnyoldalát is.

"Ha műmellem lenne, akkor miért is választanék ekkorákat? Először is a legegyszerűbb ruhák is közönségesnek tűnnek rajtad, lehet az tényleg bármi, egy póló, egy virágos ruha, esküvői ruha, bármi, mégis úgy nézel ki, mint egy pornósztár. De az is megesik, hogy a méreteid miatt nem tudod összegombolni az ingedet sem. De a legjobb, hogy összeizzadnak a melleid" - mondta el az alábbi videóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.