Détár Enikő szerelem munka kapcsolat karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munkája miatt Détár Enikőnek elég kiszámíthatatlan ritmusú az élete, sokszor kevés ideje jut szerelmére, aki már azzal viccelődik a színésznővel, hogy ha találkozni akar vele, sorszámot kell húznia. Vajon ez veszélyeztetheti a kapcsolatukat is? 

A színészi pálya elég kiszámíthatatlan életritmust diktál, Détár Enikőnek pedig munkája miatt az utóbbi időben alig volt ideje szeretteire, köztük Péterre is. Sajnos nemcsak a kapcsolatukra, hanem még a férfi egészségére is rányomta a bélyegét, hogy Enikőnek állandó rohanásból állnak a mindennapjai. A színésznő viszont azt mondja, azért ez a rohanás, mert nem tudhatja, hogy lesz-e munkája néhány hónap múlva - írja a Best.

Forrás: Facebook/Aktív

"Rohanás az életem. Péterrel az utóbbi hetekben alig volt időnk egymásra.Ő azt szokta mondani, neki is sorszámot kell húznia ha velem akar lenni egy ilyen nehéz időszak alatt (...) Egy kapcsolatra nézve nagyon veszélyes is lehet, ha ritkán tudunk érdemi időt eltölteni egymással. Még akkor is, ha folyamatosan érezzük, hogy ott vagyunk a másiknak (...) Péter rengeteg áldozatot hozott értem. Az én rohanó életem az ő életére is rányomja a bélyegét, azt gondolom, hogy az én életritmusomnak is köze volt ahhoz, hogy komoly vérnyomásproblémái alakultak ki" - nyilatkozta a színésznő a Best magazinnak, de azt is hozzátette, hogy a húsvét azonban végre a pihenésről fog szólni.

Újra szingli Osvárt Andrea - "Nem tudok hétköznapi életet élni"http://www.life.hu/intim/20160314-osvart-andrea-nem-tud-hetkoznapi-eletet-elni-ezert-ujra-szingli-lett.htmlHatalmas szerelemnek indult, a láng olyannyira fellobbant, hogy Osvárt Andrea még haza is költözött Esperes Ákos miatt. A románc azonban csak pár hónapig tartott. A gyönyörű színésznő pedig azt is elárulta, mi volt a baj. Intim--Fésűs Nelly: "Nem hiszem el, hogy férfi és nő úgy élhet egymás mellett, hogy nem lépnek félre"http://www.life.hu/intim/20160304-fesus-nelly-nem-hiszi-hogy-egy-ferfi-es-egy-no-megcsalas-nelkul-elhet-egymas-mellett.htmlSzinte semmiben sem ért egyet Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos: míg a színésznő szeretné, ha összeházasodnának, addig a férfi nem vágyik frigyre. Emellett a hűségről is kissé másként vélekednek. Intim--Ezek minden idők legprovokatívabb meztelen sztárfotóihttp://www.life.hu/intim/20160227-ezek-minden-idok-legprovokativabb-meztelen-sztarfotoi.htmlNéhányukat többet látni ruha nélkül, mint felöltözve, de akad köztük olyan is, aki nagy port kavart azzal, hogy ledobta a textilt. Íme, minden idők legprovokatívabb meztelen sztárfotói! Intim--Csupasz melleire hulló nedves hajával borzolja a kedélyeket Mészáros Dórahttp://www.life.hu/intim/20160130-meszaros-dora-csupasz-melleire-hullo-nedves-hajaval-borzolja-a-kedelyeket.htmlMészáros Dóra a villantás nagymestere, ennél erotikusabb képet azonban már régen nem lőtt magáról. IntimOrigoKlausmann Viktor: "Nem volt férfival dolgom"http://www.life.hu/intim/20160129-klausmann-viktor-eloszlatta-a-pletykakat-a-melegsegevel-kapcsolatban.htmlAnnak ellenére, hogy az egykori műsorvezetőnek két anyától van két gyermeke, régóta keringenek róla olyan híresztelések, hogy a saját neméhez vonzódik. Most azonban a Best magazinban oszlatta el a pletykákat. Intim--Valaki átvette Hajdú Péter helyét az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20160130-hajdu-petert-kiturta-kutyaja-az-agybol.htmlSarka Kata mással bújt tegnap ágyba, Hajdú Péter pedig nagyon kiakadt, amikor észrevette, hogy valaki kitúrta fekhelyéről. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.