Egy fiatal pornós vallomása: "A társadalom teljesen kitaszított magából"

2016.03.25. 16:24

Rachel Marie Oberlin 19 évesen kezdett felnőttfilmekben dolgozni. Ma már abbahagyta a dolgot, de elmondása szerint kiközösítetten, és megszégyenítve él. 

A fiatal nő korábban orvosi előkészítőre járt, de pár hónap múlva otthagyta a pornózásért. Akkor úgy érzete a sok pénz megváltoztatja majd az életét, de hamar rájött, hogy az anyagi javakon kívül nem sok jóra számíthat. Rachel azóta nem tud szabadulni a múltjától, munkát és új barátokat is nehezen talál. Most nyilatkozott egy tengerentúli lapnak az átélt élményeiről, és az érzéseiről - írja a Dailydot

Forrás: Instagram/breeolson

"Mióta nem pornózom, hallgatok. Muszáj, mert olyan diszkrimináció, fenyegetés, depresszió illetve megaláztatás ért, hogy nem mertem kamera elé állni. Sokan nem mernek beszélni arról, ami bántja őket, és ez nem jó. A társadalom teljesen kitaszított magából! Amikor 19 évesen belekerültem az iparba, csak kísérleteztem a szexualitásommal. Izgalmasnak tűnt. Elmentem Los Angelesbe, hogy kipróbáljam magam egy forgatáson, és nem hittem el, mennyi pénzt kapnak ezért az emberek. Otthagytam az iskolát és felnőttfilmezni kezdtem. Nem a pornó tett tönkre, hanem a környezetem - nyilatkozta a fiatal nő, aki ma már nem dolgozik a szakmában. 

iskolatársadalomfelnőtt filmszexpornó