Katalin nélkül utazik volt szerelméhez Vilmos herceg

esküvő Kenya exbarátnő utazás Katalin hercegné Vilmos herceg Jessa Craig
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Vilmos herceg az utolsó pillanatban döntötte el, hogy részt vesz egykori szerelme, Jecca Craig esküvőjén. De vajon miért lett ez hirtelen olyan fontos a trónörökösnek?

Amikor Vilmos herceg szakított egy időre az egykori Kate Middletonnal, egyesek szerint Jecca Craighez utazott Afrikába, hogy újra felmelegítsék a régi szerelmüket. A kapcsolatuk állítólag olyannyira komolyra fordult, hogy a herceg még a kezét is megkérte a fiatal lánynak, ám Jecca akkor még nem akart férjhez menni, ezért szakítottak.

Jecca Craig kis híján Vilmos herceg felesége lett Forrás: Northfoto

Úgy tűnik, Jecca is csak az igazira várt: a hírek szerint ugyanis a húsvéti hétvégén mondja ki a boldogító igent szerelmének, Jonathan Baillie természettudósnak, az esküvőre pedig exét, Vilmos herceget is meghívta. A Daily Mail szerint a kétgyerekes trónörökös az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégis elmegy egykori barátnője nagy napjára, ám felesége, Katalin hercegné nélkül.

A rossz nyelvek szerint mindez már csak azért is furcsa, mert Vilmos zsúfolt napirendjébe nehezen fér bele egy ilyen döntés, tekintve, hogy királyi kötelezettségei mellett mentőpilótai feladatait is el kell látnia - ráadásul húsvét alkalmából családja, köztük Katalin hercegné is számít rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.