A legújabb fitnesztrend - Izzadságszagú szex az edzőteremben

szex edzőterem edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavasz beköszöntével mindannyian szeretnénk újra formába lendülni, és a téli tunyulás nyomait a lehető leggyorsabban eltüntetni. De kiderült, hogy sokan egészen sajátosan értelmezik az alakformálást, és olyan edzéstervet követnek, ami némiképp eltér a szokásostól. Az Ann Summers szexshop-üzletlánc felmérése szerint minden negyedik brit hancúrozott már a konditeremben, és a legtöbben szívesen összegyűrnék a lepedőt egy személyi edzővel. Neked is megjött a kedved egy kis "sexercise”-hoz?

Hormonokra hangolva

A korábbi kutatások azt már megállapították, hogy az aktív testmozgás mind férfiak, mind nők esetén növeli a nemi vágyat, és javítja a szexuális teljesítőképességet. Amellett, hogy serkenti az endorfintermelést, ami fokozza a boldogság érzetét, és magasabb önbecsülést eredményez, a sportolás serkenti a szerotonin és a dopamin szintjét az agyban. Ez a hangulatunkat is kedvezően befolyásolja, és bizonyítottan jó hatással van a libidóra.

Forrás: Dreamstime

Azok az emberek, akik elégedetlenek önmagukkal, a testükkel, az edzettségi szintjükkel, vagy más okból kifolyólag hullámzó a hangulatuk, azoknál gyakori a kis szexuális étvágy. Tehát ez az oka annak, hogy a rendszeres edzőterembe járók nyitottabbak a szexre. Ráadásul sokan úgy vélik, hogy itt könnyen lehet ismerkedni. Ha valaki kirobbanó formában érzi magát, buzog benne a tettvágy, nagyobb eséllyel kapható egy röpke légyottra.

Leszel a legszemélyibb edzőm?

Úgy tűnik, tévhit, hogy a férfiak többet gondolnak a szexre, és az erotikus álmaik terén is maguk mögött hagyják a nőket. A brit Ann Summers cég kutatása arra nyújt bizonyítékot, hogy a gyengébbik nem képviselői gyakrabban fantáziálnak, mint a férfiak, ám velük ellentétben a nők inkább konkrét személy(ek)hez kapcsolnak pajzán gondolatokat.

Az online közvélemény-kutatás során 2000 embert kérdeztek meg arról, hogy mi jár a fejükben edzés közben (az egyes gyakorlatok végrehajtásán túl). A vizsgálatban részt vevők 70%-a ábrándozik arról, hogy ágyba bújik a személyi edzővel, és néha a vágyak valósággá válnak: a nők 20%-a ismerte el, hogy volt már szexkalandja a trénerével.

Forrás: Dreamstime

Az ügyvédként dolgozó Éva eleinte nem rajongott a mozgásért, egészen addig, amíg meg nem ismerte az új aerobikoktatót. "Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet velem. Azt hiszem, teljesen belezúgtam Balázsba, mert amikor beszélgetünk óra után, nem tudok természetesen viselkedni. Zavarba jövök, elpirulok, és félek, hogy ezt mások is észreveszik rajtam. Megszállott fitneszruha-vásárló lettem, és edzés előtt mindig kifestem magam, pedig nem is szeretek sminkelni. Tudom, elég hülye helyzet, de nem akarok más óráira járni, muszáj őt látnom, annyira jó pasi! Bevallom, sokat ábrándoztam már arról, hogy egymásnak esünk az öltözőben."

A kondizás nem monoton sport

A szexuális játékszereket és erotikus fehérneműket forgalmazó Ann Summers felmérésében egyéb érdekességekre is fény derül. A megkérdezett nők 45%-a elárulta, hogy az elliptikus tréner használata közben tartja magát a legkívánatosabbnak, míg a férfiak a felsőtest gyakorlatoknál szeretnek kérkedni erejükkel, külsejükkel. Ráadásul minden második ember nem pusztán azért jár edzőterembe, hogy ledolgozza a súlyfeleslegét, hanem flörtölés szempontjából is remek lehetőségnek tartja.

Forrás: Dreamstime

A 26 éves Nimród bátran állíthatja, hogy élete egyik legjobb szexuális élményét a konditeremnek köszönheti. "A múltkor kora reggel mentem edzeni, lenyomtam a szokásos feladatsort, és utána beültem a szaunába. Néhány perc múlva nyílt az ajtó, és belépett egy 40 év körüli szőke. Azonnal működött köztünk a kémia, az egyetlen probléma az volt, hogy már ágaskodott a farkam a törülköző alatt. Mindig is izgatott egy ilyen szituáció, és amikor belenéztem a szemébe, láttam benne a vágyat. Aztán megragadta a farkamat, és finoman játszani kezdett vele, miközben én becsúsztattam az ujjamat a puncijába. Pár perc múlva mindketten elélveztünk, rám mosolygott, és szó nélkül kiment. Aznap egyáltalán nem tudtam a munkámra koncentrálni, szerintem úgy néztem ki, mint aki betépett."

Közben lehet jobbra-balra húzogatni

Egyértelműen kitűnik az Ann Summers által készített tanulmányból, a fitnesztermek arra inspirálják az embereket, hogy letöltsék a társkereső alkalmazásokat. A felmérésben részt vevők 82%-a úgy nyilatkozott, hogy rendszeresen használ randiappokat edzés közben, ami még élvezetesebbé teszi az ott töltött időt. Ezekhez a számokhoz képest nagyon kevésnek tűnik az a 10%, aki minden eshetőségre felkészülve néhány óvszert is bepakol az edzőtáskájába.

Forrás: Dreamstime

András (akinek a nevét persze megváltoztattuk), személyi edző így nyilatkozott: "A munkám során rengeteg szép nővel találkozom, akikkel akár le is fekszem, ha úgy tartja kedvem. Sokan közülük férjnél vannak, mégis nyíltan flörtölnek velem, és minden lehetőséget megragadnak, hogy edzés közben valahogyan hozzám érjenek. Persze vágyom a szerelemre, de nincs túl sok szabadidőm, ezért most nem fér bele az életembe egy kapcsolat. Mondjuk, vannak olyan ismerőseim, akik szintén személyi edzőként dolgoznak, szerintük nem szabad összekeverni a munkát a szórakozással. Én meg azt mondom, adjunk az élvezeteknek!

Győri Szilvia szexuálpszichológus véleménye:

A Life.hu szakértője úgy véli, vannak, akik csak a négy fal között tudják igazán élvezni a szexet, és vannak olyanok is, akiknek olykor a tilosban járás jelent különleges izgalmat. Számtalan helyszín szóba jöhet ilyenkor, az edzőterem csak egy a sok közül.

Ha ilyen típusú együttlétben gondolkodunk, nem árt kiemelt figyelmet fordítani a higiéniára, már amennyire lehetséges. Elég, ha olyan helyre fekszünk vagy ülünk ruha nélkül, amit valaki más izzadt teste érintett. Ne felejtsük el, hogy a nedves környezet kifejezetten jó táptalaj mindenféle kórokozónak, a forró szaunáról nem is beszélve. Ha pedig alkalmi viszonyt létesítünk valakivel a konditeremben, ügyelnünk kell a megfelelő védekezésre, illetve számolnunk kell azzal is, hogy a lebukás nagyon kellemetlen lehet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.