Péniszgyönygyözés: Mit kell eltűrniük a férfiaknak a jobb szexért?

pénisz műtét szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új trend terjed egyes férfiak körében: műanyag gyöngyöt ültetnek a péniszbe, hogy intenzívebb kéjérzést éljen át a partner, s így a férfi jobb szeretőnek érezhesse magát. Ha azonban az eljárás rosszul sikerül, akár erekciós problémák is jelentkezhetnek.

Dr Tobias Köhler, a férfiak szexuális egészségével foglalkozó szakember, az illinois-i SIU Healthcare munkatársa ugyanakkor arról számolt be, hogy a péniszgyöngyözés ugyanakkor rendkívül veszélyes gyakorlat - tájékoztat a Daily Mail.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

"Sérülhet a beavatkozás során a húgycső, és krónikus fájdalom is lehet a végeredmény. Nem ritkán sajnos sebhely marad, ami elfertőződik, illetve erekciós problémák is fellépnek" - mondja Dr. Köhler. A szakember kimondottan ellenzi a beavatkozást, noha tisztában van azzal, hogy biztonságosnak mondott, steril kórházi körülmények között is hajtanak végre péniszgyöngyöző beavatkozásokat.

Különösen veszélyesek a házi módszerekkel történő beavatkozások.

Különösen a börtönökben gyakori az ilyesmi, ahol a férfiak egymáson végzik el a műtétet, sokszor katasztrofális következményekkel.

Vannak férfiak, akik nem a nő öröme miatt választják ezt az utat, hanem egyszerű esztétikai megfontolásból: mintha csak piercinget vagy tetoválást tetetnének az intim területre.

A legtöbben azonban azért választják ezt a megoldást, mert abban bíznak, hogy jobb szerető válik belőlük.

Lájkvadász posztolásfüggők: Mostantól végigszelfizzük majd az életünket?http://www.life.hu/intim/20160326-kiderult-ezert-osztanak-meg-egyes-ismeroseink-tul-sok-infot-magukrol.htmlMindenki ismer néhány olyan embert, akik életük legintimebb részleteit is megosztják a Facebookon. Minden érzésüket és testi funkciójukat leírják, és a többiek sokszor nem értik, mi az oka ennek a kitárulkozásnak. Nos, a tudósok szerint létezik az agynak egy területe, amely ezekért a túlosztásokért felelős.Intim--Ezért sötétebb a pénisz és mellbimbó, mint a test többi része (18+)http://www.life.hu/intim/20160325-a-nemi-szervek-sotetebbe-valasa-diabeteszt-jelezhet.htmlA nemi hormonok az okai annak, hogy a férfi pénisze és a nő mellbimbója mindig sötétebb a teljes testnél. Ugyanakkor a hirtelen sötétedés mindkét nemnél a diabétesz jele is lehet.IntimOrigoÍgy betegíti meg a tested a kapcsolatodon belüli félelem és féltékenységhttp://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-igy-betegiti-meg-a-tested-a-kapcsolatodon-beluli-felelem-es-feltekenyseg.htmlHa olyan párkapcsolatban élsz, ahol félelmet, kétséget, féltékenységet és bizalmatlanságot érzel, akkor ezek az emóciók először feszültté, frusztrálttá, majd beteggé fognak tenni. Nem is történhet másképp, hiszen ez a pszichoszomatikus betegségek melegágya. Amikor a lélek utolsó kétségbeesésében jelzést ad a testnek, hogy baj van. Intim--A hal nincs tudatában a víznek, az ember pedig a saját erejénekhttp://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-ne-legy-egy-katasztrofafilm-producere-ne-engedd-be-a-megszokottsagot.htmlHa nem akarsz egy katasztrófafilm producere lenni, ne engedd be a párkapcsolatodba a megszokottságot! Intim--Matchekből táplálkoznak a szexuális ragadozók - Ezek a random Tinder-szex veszélyeihttp://www.life.hu/intim/20160314-az-online-matchelesek-kivalo-taptalajai-a-szexualis-bunozoknek-akik-csak-az-alkalmat-lesik.htmlTe felmennél egy italra egy vadidegen férfi lakására, akit nem olyan régen ismertél meg? Egyedülállók milliói keresnek párkapcsolatot a neten, amiben komoly potenciál rejlik, de létezik egy fenyegető arca is a virtuális randizásnak. Az ijesztő új trend középpontjában a szexuális ragadozók állnak, akik a népszerű társkereső appok és weboldalak segítségével cserkészik be áldozataikat. Intim--Szexi és gyönyörű rohadékok - Ezért vonzódnak a nők a narcisztikus férfiakhozhttp://www.life.hu/intim/20160313-narcizmus-machiavellizmus-pszichopatia-ezert-vonzodnak-a-nok-a-narcisztikus-ferfiakhoz.htmlLegutóbb azt vizsgáltuk, miért kellenek a nőknek a rosszfiúk, a férfiaknak meg a rosszlányok. Mivel azóta egy lengyel-finn kutatásból kiderült, hogy a nők az önző, sötét jellemű férfiakhoz vonzódnak a leginkább, most ennek járunk utána. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.