Lefotózta betegei péniszét, a képeket pedig elküldte a kollégáinak

Forrás: Thinkstock -
pénisz fotó nővér bíróság beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magatehetetlen betegek péniszét kukkolta a mondhatni "kissé" perverz nővér, de ez még semmi! Fotókat is készített, és elküldte a képeket a kollégáinak. 

Lehet, hogy poénnak szánta, de az biztos, hogy túllépett a hatáskörén az a 27 éves New York-i nővér, aki lefotózta alvó betegei nemi szervét, és

továbbította a képeket a munkatársainak.

Kristen Johnson egyik kollégája viszont nem értékelte a "viccet", és azonnal rohant a Upstate University kórház vezetőségéhez.

Kristen Johnson Forrás: Onondaga County Sheriff's Office

Johnsont 2015 májusában letartóztatták, novemberben pedig elismerte bűnösségét. Három év felfüggesztett börtönt kapott, és búcsút mondhatott nővéri pályafutásának is - számolt be a NY Daily News.

Courtney Cox kibékült ex-vőlegényével?http://www.life.hu/intim/20160329-ugy-tunik-courtney-cox-kibekult-egykori-volegenyevel.htmlEgyesek szerint Courteney Cox ismét együtt van ex-vőlegényével, és bár a színésznő hivatalosan nem erősítette meg a hírt, a párost legutóbb mégis együtt látták Malibu utcáin. IntimOrigoPucéran bújkált egy hotelben az új Supermanhttp://www.life.hu/intim/20160324-puceran-bujkalt-egy-hotelben-az-uj-superman.htmlSupermannek a jelek szerint civilben is elég izgalmas az élete, hiszen nem mindennapi kihívások érik. A színész, Henry Cavill egy éjszakai talk show-ban minderről pikáns részleteket oszott meg a nagyközönséggel. Intim--Chelsea Handler meztelenül ünnepelte barátnője, Reese Witherspoon születésnapjáthttp://www.life.hu/intim/20160323-ujabb-meztelenkedos-kepet-lott-chelsea-handler.htmlA híres humorista ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, és egy pucér fotót posztolt magáról. Intim--Kártérítést követel Hulk Hogan a netre felkerült szexvideója miatthttp://www.life.hu/intim/20160308-elokerult-hulk-hogan-szexvideoja-amiben-megcsalta-a-nejet.htmlHulk Hogan százmillió dolláros kártérítést követel a Gawker.com-tól. Ez volt az a honlap, ahová évekkel ezelőtt kikerült a pankrátor szexvideója, amin ráadásul legjobb barátja, Bubba The Love Sponge feleségével szeretkezett. Intim--A férfiaknak még a misszionárius póz sem unalmashttp://www.life.hu/intim/20160304-megvan-melyik-szexpozt-utaljak-a-legjobban-a-pasik.htmlAz, hogy ezt olvasod, azt jelenti, te is kíváncsi vagy arra, hogy melyik pózt utálják a leginkább a pasik. Jól figyelj, ugyanis egy friss felmérésből kiderült a válasz! Intim--Melltartó nélkül szelfizett az Éjjel-nappal Budapest Alexájahttp://www.life.hu/intim/20160205-koholak-szandra-fotokkal-arasztja-el-a-facebookot.htmlKoholák Szandra, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja Facebook-oldalára töltött fel egy szexi fotót, amin melltartó nélkül és fehér atlétában pózol. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.