A válás szélén áll Victoria és David Beckham?

Forrás: AFP/Justin Tallis -
esküvő David Beckham házasság párkapcsolat válás Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag válságban van a sztárpár házassága: úgy tudni, a Spice Girls egykori énekesnője és az exfutballsztár már külön háztartásban élnek.

Újabb hollywoodi válás? A RadarOnline forrása szerint nem csupán David és Victoria Beckham üzleti kapcsolata ért véget, hanem hamarosan a házasságuk is zátonyra fut - annak ellenére, hogy a napokban együtt látták őket egy Los Angeles-i edzőteremnél.

Forrás: AFP/Justin Tallis
Meghatódott exbarátnője esküvőjén Vilmos herceghttp://www.life.hu/intim/20160330-vilmos-herceg-exbaratnoje-jessica-craig-eskuvojen-vett-reszt-felesege-katalin-hercegne-nelkul.htmlA trónörökös eleget tett egykori szerelme, Jessica Craig meghívásának, és felesége, Katalin hercegné és két gyermeke nélkül vett részt kamaszkori barátnője esküvőjén. Intim--A jelenlegi életed túl elfoglalt ahhoz, hogy foglalkozz a boldogságoddal?http://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-a-jelenlegi-eleted-tul-elfoglalt-ahhoz-hogy-foglalkozz-a-boldogsagoddal.htmlMindig szeretni foglak! Ez a kijelentés gyakran elhagyja az ember száját, főleg ha szerelmes, majd ezt követően jöhet a boldogító igen az oltár előtt, és kezdődik a holtomiglan, holtodiglan véget nem érő boldogsága. Intim--Szexuális visszaélés Pannonhalmán: Beismerte a zaklatást a szerzeteshttp://www.life.hu/intim/20160329-elismerte-a-szexualis-zaklatast-egy-pannonhalmi-szerzetes.htmlA szexuális zaklatás 1996-ban történt, az esetet beismerte az idős szerzetestanár. Tavaly feljelentette magát, de az ügyészség elévülés miatt elutasította a beadványt. Intim--Szerelmi háromszögbe keveredett az Alkonyat sztárja, Kristen Stewarthttp://www.life.hu/intim/20160329-kristen-stewart-szineszno-szerelmi-haromszogbe-keveredett.htmlA színésznő jelenlegi kedvese többször is randizgatott a sztár előző kedvesével, Robert Pattinsonnal. A hírek szerint bár nem volt meg az összhang, a pár így is sokat találkozgatott. Intim--Kiderült, hogy fehérneműmodellként dolgozott a tanársegéd, ezért kirúgtákhttp://www.life.hu/intim/20160329-gemma-laird-tanarseged-korabban-fehernemumodellkent-dolgozott-ezert-kirugtak-munkahelyerol.htmlGemma Laird egy amerikai általános iskolában dolgozott tanársegédként, amíg egy szülő fel nem fedezte a korábban róla készült szexis fényképeket. Intim--Hódi Pamela elárulta, mikorra tervezi az esküvőjéthttp://www.life.hu/intim/20160329-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarjs-elarulta-mikorra-tervezi-az-eskuvot-parjaval-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián már készül a lánykérésre, de folyamatos kétségekkel küzd a házassággal kapcsolatban. Ezzel szemben Pamela már azt is tudja, legkésőbb mikor állna oltár elé. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.