Jessica Simpson hatalmas mellei bevették a mexikói tengerpartot

Forrás: AFP/Rommel Demano -
mellek Jessica Simpson Mexikó tengerpart megérkezés nyaralás fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerika kedvenc színésznő-énekesnője elképesztő alakkal érkezett meg jól megérdemelt pihenésére.

Jessica Simpson dögösebb, mint valaha. A kétgyerekes anyuka, aki az utóbbi időben rengeteg kilótól szabadult meg, büszkén domborított egy aprócska farmersortban és bikinifelsőben Mexikó napfényes partjainál. A képeket ide kattinva nézheted meg.

Forrás: AFP/Rommel Demano

A 35 éves híresség legutóbb egyberészes fürdőruhában mutatta meg díjnyertes testét: a szexis fotót itt nézheted meg.

Mi Jessica alakjának a titka?

Az énekesnő heti ötször jár edzeni: három napot személyi edzővel súlyzózik és kardiózik, kétszer pedig egyedül kardiózik. A lábai és karjai természetesen a nagy súlyokkal végzett edzésektől ilyen szálkásak. Ha még nem próbáltad, itt az ideje! Olvass róla bővebben ebben a cikkben!

Kiderült, hogy fehérneműmodellként dolgozott a tanársegéd, ezért kirúgtákhttp://www.life.hu/intim/20160329-gemma-laird-tanarseged-korabban-fehernemumodellkent-dolgozott-ezert-kirugtak-munkahelyerol.htmlGemma Laird egy amerikai általános iskolában dolgozott tanársegédként, amíg egy szülő fel nem fedezte a korábban róla készült szexis fényképeket. Intim--A válás szélén áll Victoria és David Beckham?http://www.life.hu/intim/20160330-david-beckham-es-victoria-beckham-a-valas-szelen-allnak-vege-a-hazassaguknak.htmlÁllítólag válságban van a sztárpár házassága: úgy tudni, a Spice Girls egykori énekesnője és az exfutballsztár már külön háztartásban élnek. Intim--Feleségül ment a spermadonorhoz, akitől a kislánya születetthttp://www.life.hu/intim/20160324-aminah-hart-felesegul-ment-spermadonorjahoz-akitol-kislanya-szuletett.htmlEgy melbourne-i nő azután találkozott a férfival, akihez később hozzáment, hogy előtte már megszületett tőle a kislánya. IntimOrigoKiderült: ezért hunyjuk be szemünket csókolózás közbenhttp://www.life.hu/intim/20160323-ezert-csukjuk-be-szemunket-csokolozas-kozben.htmlMindamellett, hogy abszolút romantikátlan tágra nyílt szemekkel csókolózni a partnerrel, a kutatók tudományos magyarázattal is alátámasztották, miért jobb, ha közben behunyjuk szemeinket. Intim--Vége: aláírta a válási papírokat Chris Martinhttp://www.life.hu/intim/20160324-chris-martin-a-coldplay-enekesenek-veget-ert-a-hazassaga-hivatalosan-is-alairta-a-valasi-papirokat.htmlKét évvel a nagy bejelentés után úgy tűnik, Gwyneth Paltrow és Chris Martin hivatalosan is elváltak lettek.IntimAFPA nő, aki mindenkit megőrjít: Olivia Rose pucérra vetkőzötthttp://www.life.hu/intim/20160323-olivia-rose-modell-meztelen-fotosorozata.htmlHa még nem hallottál Olivia Rose-ról, itt az ideje, hogy közelebbről is megismerd. A meglehetősen kitárulkozó képsorozatot Jonathan Leder fotós jegyzi. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.