Steiner Kristóf: "Egyre nehezebben egyeztettük össze az értékrendünket"

Forrás: Facebook/Steiner Kristóf -
házasság műsorvezető válás szerelem Steiner Kristóf szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető őszintén vallott arról, hogy miért futott zátonyra házassága.

Steiner Kristóf kilenc év után szakított párjával, mert más irányba kezdett haladni az életük, és be kellett látniuk, jobb, ha elengedik egymást – írja a hot!.

Forrás: Facebook/Steiner Kristóf

„Míg korábban sok mindenben egyezett a jövőképünk, kilenc év elteltével egyre nehezebben egyeztettük össze az értékrendünket" – magyarázta Kristóf, aki hozzátette: nem volt könnyű az elválás.

„Nem lehet úgy kilépni egy kapcsolatból, hogy ne legyen dráma és fájdalmas pillantok. Ez nálunk sem maradt ki. Fontosak vagyunk egymásnak. Egyik pillanatban szeretnénk tudni a másikról, a másikban ugyanez fájdalmat okoz. Úgyhogy egyelőre nem tudjuk, mit hoz a jövő" – mondta Kristóf, aki a válás ellenére is marad Tel-Avivban.

Miért a dühös, veszekedős, békülős szexek a legizgatóbbak? (18+)http://www.life.hu/intim/20160330-ezert-a-duhos-veszekedos-bekulos-szexek-a-legizgatobbak-az-agyban.htmlAz egyik pillanatban még olyan hangosan veszekedtek, hogy tőletek zeng az egész ház, a másikban már vadul tépitek le egymásról a ruhát. Ismerősen hangzik, igaz? Azt mondják, vékony a határ szerelem és gyűlölet között, és valószínűleg még vékonyabb vonal választja el egymástól a vágyat és a haragot. És sokak számára talán furcsának hangzik, de néha egy heves szóváltást vagy kisebb vitát szexszel lehet a legjobban lezárni. Az okoknak jártunk utána. Intim--Együtt meztelenkedett Emily Ratajkowski és Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20160331-kim-kardashian-valosagshow-sztar-es-emily-ratajkowski-modell-felmeztelenul-szelfizett.htmlA hatalmasat robbant meztelen szelfije után Kim Kardashain újabb gyöngyszemmel lepte meg rajongóit Instagram-oldalán - ezúttal a félmeztelenre vetkőzött modell-színésznővel együtt pucérkodott. Intim--Liptai Claudia életében nincs napirenden az eljegyzéshttp://www.life.hu/intim/20160331-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetojenek-eleteben-nincs-napirenden-az-eljegyzes.htmlAz a hír röppent fel, hogy a műsorvezető eljegyzése elmaradt. Claudia viccesen mesélte el, mi az igazság. Intim--Szétterpesztett lábakkal szelfizett Kourtney Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20160330-kourtney-kardashian-szetterpesztett-labakkal-szelfizett.htmlA háromgyermekes anya családja többi tagjához képest eddig viszonylag visszafogott volt, de most ő is elérkezettnek látta az időt arra, hogy megmutassa magát fehérneműben. Intim--Batman vs. Superman: Melyik szerkóban dögösebb a playboy-nyuszi?http://www.life.hu/intim/20160330-a-chilei-daniella-chavez-batman-vs-superman-fehernemukben-pozolt.htmlA chilei Daniella Chavez maga sem tudja eldönteni, hogy a két szuperhős ihlette fehérnemű közül melyik áll neki jobban. Ezért inkább a követői segítségét kéri. IntimOrigoElőször beszélt Sean Pennről és szakításáról Charlie Theronhttp://www.life.hu/intim/20160330-charlize-theron-szineszno-eloszor-beszelt-szakitasarol-sean-penn-szinesszel.htmlNem volt olyan komoly, amilyennek látszott, és soha nem is került szóba közöttük, hogy örökbe fogadná a színésznő fiát, Jacksont - állítja az Oscar-díjas Charlize Theron. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.