Egy fiú a legjobb barátja péniszét varratta magára

pénisz barátság tetoválás haver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barátság jegyében született az ötlet, hogy a fiú a legjobb barátja péniszét tetováltatja a combjára. A remekmű elkészült, és hogy minél reálisabbak legyenek a méretek, igen, pontosan úgy mérték le, ahogy gondolod...

Egy brit reality, a Tattoo Fixers, azaz a Tetkószervíz rántotta le a leplet a két barát fogadalmából született pénisz tetoválásról. A műsor egyébként arról szól, hogy

szakemberek javítják ki a jelentkezők félresikerült tetoválásait.

A műsor egyik szereplője Carl volt, aki elmesélte, hogy

baráti gesztus gyanánt magára varratta a haverja péniszét.

Az a bizonyos haver pedig támogatta, sőt, egy közös nyaralás során oda is illesztette a nemi szervét, a fiú combjához, körberajzolták, majd elindultak a tetkószalonba.

Carl azonban nem barátkozott meg a varázslatos pénisz tetoválásával, ezért is jelentkezett a műsorba, aminek haverja nem igazán örült, sőt! Még pénzt is ajánlott Carlnak, hogy ne tüntesse el a művet, ám a fiú hajthatatlan volt, és mára már egy rapper portréja ékesíti combját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.