Új trend: Péniszgyöngy a jobb szexért

Forrás: Thinkstock -
pénisz szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új divat terjed egyes férfiak körében: műanyag gyöngyöt ültetnek a péniszbe, hogy intenzívebb kéjérzést éljen át a partner, s így a férfi jobb szeretőnek érezhesse magát. Ha azonban az eljárás rosszul sikerül, akár erekciós problémák is jelentkezhetnek.

Dr Tobias Köhler, a férfiak szexuális egészségével foglalkozó szakember, az illinois-i SIU Healthcare munkatársa ugyanakkor arról számolt be, hogy a péniszgyöngyözés ugyanakkor rendkívül veszélyes gyakorlat.

Forrás: Thinkstock

“Sérülhet a beavatkozás során a húgycső, és krónikus fájdalom is lehet a végeredmény. Nem ritkán sajnos sebhely marad, ami elfertőződik, illetve erekciós problémák is fellépnek” – mondja Dr. Köhler. A szakember kimondottan ellenzi a beavatkozást, noha tisztában van azzal, hogy biztonságosnak mondott, steril kórházi körülmények között is hajtanak végre péniszgyöngyöző beavatkozásokat.

Különösen veszélyesek a házi módszerekkel történő beavatkozások. Különösen a börtönökben gyakori az ilyesmi, ahol a férfiak egymáson végzik el a műtétet, sokszor katasztrofális következményekkel.

Vannak férfiak, akik nem a nő öröme miatt választják ezt az utat, hanem egyszerű esztétikai megfontolásból: mintha csak piercinget vagy tetoválást tetetnének az intim területre. A legtöbben azonban azért választják ezt a megoldást, mert abban bíznak, hogy jobb szerető válik belőlük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.