A hűtlen férfi sosem fogja a szeretőjéért elhagyni a családját

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat hűtlenség család szerető kapcsolat félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élet nem kiszámíthatatlan események tragikus sorozata, sokkal inkább korábbi döntéseink és tetteink következménye. Időnként a saját gyengeségeink foglyai vagyunk, és hagyjuk magunkat elcsábulni azzal a titkolt reménnyel, hogy mi leszünk a kivétel, aki erősíti a szabályt. 
„Nagyon rossz házasságban élnek évek óta. A mostani párja rosszul kezeli, és rosszul szereti őt, de én jól fogom. Ezt ő is érzi. Ugyan titokban, de hónapok óta együtt vagyunk, és már csak egy kis időt kell így kibírnunk. Értem ott fogja hagyni a családját.”
Forrás: Dreamstime

Nem. Nem fogja. Az ilyesmit általában mindenki átlátja, kivéve a dráma szereplői. Nyugodj meg, ha nem te lennél az egyik főszereplő, te is látnád. Attól, hogy egy majomra szmokingot adnak, még majom marad. Tudod, vannak emberek, akikkel lehetetlen párkapcsolatra lépni.

A lehetetlent a gyerekek jelentik, vagy az a férj, illetve feleség, akit

nem lehet elhagyni, mert annyira gyámoltalan, annyira beteg, annyira félelmetes, annyira bosszúálló vagy annyira gazdag. De lehet, hogy te leszel a kivétel...

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.