Nicole Kidman elárulta, mi a boldog házasság titka

Forrás: AFP/Mark Davis -
házasság Nicole Kidman titok kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő már 10 éve él boldogan Keith Urban dalszerzővel. Két kislányukat harmóniában nevelik, de ezért meg kell dolgozni.

Nem egyszerű kapcsolatban élni, nem hiába bukik bele annyi híresség a házasságba. Nyilván nekik valamivel nehezebb dolguk is van, hiszen minden vélt vagy valós problémájuk a nyilvánosság elé kerül. A legutóbb plasztikrémként riogató Nicole Kidman viszont boldogan és harmóniában él. A sztárpár kapcsolatáról még pletykák sem terjednek. A színésznő most elárulta, mi a titkuk.

Forrás: AFP/Mark Davis

Elmondta, hogy a kapcsolat nehéz, főként, ha gyermekek is vannak. Természetesen ők a legnagyobb örömforrás, de mellettük nagyon sok a teendő, ami könnyen a kapcsolat rovására mehet. Ezért kell mindig egymásra időt szánni, még akkor is, ha ez szervezést igényel.

“Minden nap szánunk arra 10 percet, hogy leüljünk és beszélgessünk. Elmondom neki, ha valamivel megbántott úgy, hogy ő azt észre sem vette. A boldogság kulcsa a kommunikáció! Mindent meg lehet beszélni” - mondta a színésznő a The Sun magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.