Harcban áll egymással Brad Pitt és Angelina Jolie?

Brad Pitt válság szerelem Angelina Jolie kapcsolat karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár már a munkán is vitatkozik. Brad Pitt nem akar többé otthon ülni, és arra várni, hogy Angelina rendezői karrierje beinduljon.

Állítólag nem tudnak megegyezni azon, hogy melyikük karrierje a fontosabb. Eddig Angelina volt főszerepben, vagyis ő volt az, aki dolgozhatott. Egyezségük szerint valakinek mindig otthon kell lennie a gyerekekkel, eddig Brad volt az, aki háttérbe szorult, de már megelégelte a várakozást - írja a Radar Online.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A párhoz közel álló forrás szerint ez az ellentét még jobban szétszakítja őket. Brad rengeteget segített már Angelinának, hogy beinduljon a rendezői karrierje, de nem arattak nagy sikert a próbálkozásai. Brad saját hírnevét is kockára tette, így úgy döntött, hogy most már ő jön. Még akkor is hajlandó ezt meglépni, ha így felborul az egyezségük, miszerint egyszerre csak egyikük dolgozhat. Angelina viszont nyomás alatt van, mindenképpen bizonyítani szeretne, a köztük lévő ellentét pedig egyre hatalmasabb. Már egyikük sem akar engedni, Brad pedig teljesen elveszítette a türelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.