Milyen válás? Dúl a szerelem Victoria és David Beckham között

David Beckham házasság párkapcsolat szerelem Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárházaspárt kézenfogva örökítette meg 17 éves fiuk, Brooklyn Beckham.

Néhány héttel ezelőtt még arról lehetett olvasni, mennyire megromlott Victoria és David Beckham házassága, ám erre nemrég maga a sztárházaspár cáfolt rá egy fiuk, Brooklyn által készített képpel.

Forrás: Instagram/Brooklyn Beckham

A 17 éves szívtipró által lőtt fotón Victoria és David kézenfogva, szerelmesen andalognak shoppingolás közben. Victoria és David Beckham 1999-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, házasságukból pedig négy gyönyörű gyermekük született: a 17 éves Brooklyn, a 13 éves Romeo, a 11 éves Cruz és egyetlen kislányuk, a 4 éves Harper.

Először beszélt Sean Pennről és szakításáról Charlie Theronhttp://www.life.hu/intim/20160330-charlize-theron-szineszno-eloszor-beszelt-szakitasarol-sean-penn-szinesszel.htmlNem volt olyan komoly, amilyennek látszott, és soha nem is került szóba közöttük, hogy örökbe fogadná a színésznő fiát, Jacksont - állítja az Oscar-díjas Charlize Theron. Intim--5 furcsa történet szexmunkásoktólhttp://www.life.hu/intim/20160405-5-furcsa-tortenet-szexmunkasoktol.htmlA Reddit közösségi oldal néhány felhasználója állítja, hogy korábban, avagy jelenleg is a szexiparban dolgozott, ahol történt vele néhány bizarr dolog. A Life.hu összegyűjtötte a legfurcsábbakat. IntimOrigoJessica Simpson hatalmas mellei bevették a mexikói tengerpartothttp://www.life.hu/intim/20160331-jessica-simpson-szineszno-es-enekesno-hatalmas-mellei-megerkeztek-mexikoba.htmlAmerika kedvenc színésznő-énekesnője elképesztő alakkal érkezett meg jól megérdemelt pihenésére. Intim--Állítják: fiatal nőt szeret a válófélben lévő Kovács Istvánhttp://www.life.hu/intim/20160325-kovacs-istvan-koko-okolvivobajnok-egy-fiatal-nobe-szerelmes.htmlA Blikk szerint az olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó egy harmincas éveiben járó, titokzatos hölggyel alkot egy párt immár egy éve. Intim--Együtt meztelenkedett Emily Ratajkowski és Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20160331-kim-kardashian-valosagshow-sztar-es-emily-ratajkowski-modell-felmeztelenul-szelfizett.htmlA hatalmasat robbant meztelen szelfije után Kim Kardashain újabb gyöngyszemmel lepte meg rajongóit Instagram-oldalán - ezúttal a félmeztelenre vetkőzött modell-színésznővel együtt pucérkodott. Intim--Mindenkit becsapott! Csak reklámfogás volt Jessica Lowndes eljegyzése http://www.life.hu/intim/20160329-jessica-lowndes-szineszno-eljegyzese-az-58-eves-jon-lovitzhal-csak-reklamfogas-volt.htmlJól átejtette rajongóit a Beverly Hills 90210 sztárja: csak azért kamuzott eljegyzést az 58 éves Jon Lovitz-al, hogy reklámot csináljon nemrég megjelent videóklipjének. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.