A britek imádják az anális szexet, a kormány aggódik

Forrás: Thinkstock -
szex anális szex brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit kormány jelentése szerint egyre elterjedebb az anális szex, annak ellenére is, hogy kimutatták: annyira nem is élvezik a nők. Mindezért a pornót teszik felelőssé.

A brit kormány az online pornográfiához való hozzáférés további korlátozását javasolta, ennek részét képezi az a felmérés, amely szerint egyre több fiatal próbálja ki az anális szexet annak ellenére, hogy

a fiatal nők többsége szerintük nem élvezi azt.

Forrás: Thinkstock

Mindezért a pornót okolják, mivel a jelentésük alapján a felnőttfilmekben 56 százalékos az anális szex előfordulása. Véleményük szerint, csak az jelentené a megoldást, ha szigorúbban tiltanák a pornót.

Popószex pró és kontra: 6 férfi őszinte vallomása az anális élvezetekről

A 2011-ben elhunyt angol-amerikai író, Christopher Hitchens szellemes megjegyzése szerint a négy leginkább túlértékelt dolog az életben a pezsgő, a homár, a piknik és az anális szex. Az első háromhoz nincs mit hozzáfűznünk, mert szinte mindannyian szeretjük a szabadtéri lakomákat (leszámítva a hangyákat), a pohárban gyöngyöző buborékokat és a friss tengeri herkentyűket, de mi a helyzet a popsi nyújtotta élvezetekkel? Hat pasit kérdeztünk meg arról: mit éreznek, amikor belépnek azon a bizonyos hátsó ajtón. Ha kíváncsi vagy, itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.