Máris rátalált a szerelem a válófélben lévő Drew Barrymore-ra

Will Kopelman házasság párkapcsolat válás szerelem randi Drew Barrymore Chris Miller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak néhány napja jelentette be szakítását, a Charlie angyalai és Az 50 első randi színésznője a hírek szerint már új férfi mellett vigasztalódik.

Egy egész világ ledöbbent, amikor kiderült: Drew Barrymore és Will Kopelman házassága tönkrement. A színésznő, aki a lehetőségekhez képest igyekszik megőrizni a békés viszonyát egykori férjével, a hírek szerint nem sokáig kesergett a szakítás után sem: Drew-t a napokban Chris Miller producerrel látták együtt Hollywood utcáin, amint ebédelni tartottak. Kattints ide a fotókért!

Drew Barrymore és Will Kopelman kicsivel több mint 3 évig voltak házasok Forrás: AFP/Robyn Beck

Drew Barrymore és Will Kopelman 2012 júniusában házasodtak össze. Két közös gyermekük született: legidősebb gyermekük, Olive 3 éves, Frankie ebben a hónapban ünnepli második születésnapját.

A válás szélén áll Victoria és David Beckham?http://www.life.hu/intim/20160330-david-beckham-es-victoria-beckham-a-valas-szelen-allnak-vege-a-hazassaguknak.htmlÁllítólag válságban van a sztárpár házassága: úgy tudni, a Spice Girls egykori énekesnője és az exfutballsztár már külön háztartásban élnek. Intim--Anyaszült meztelenül élvezi a habokat Bódi Sylvihttp://www.life.hu/intim/20160411-bodi-sylvi-egykori-modell-es-playmate-anyaszult-meztelenul-uszik-instagramra-feltoltott-fenykepen.htmlA modellből lett szörföző Instagram-oldalán jelentkezett rajongóinak egy szuperdögös fényképpel. Intim--5 furcsa történet szexmunkásoktólhttp://www.life.hu/intim/20160405-5-furcsa-tortenet-szexmunkasoktol.htmlA Reddit közösségi oldal néhány felhasználója állítja, hogy korábban, avagy jelenleg is a szexiparban dolgozott, ahol történt vele néhány bizarr dolog. A Life.hu összegyűjtötte a legfurcsábbakat. IntimOrigoMeztelenül élvezi a hullámokat Palvin Barbi modell barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20160404-stella-maxwell-modell-palvin-barbara-baratnoje-meztelenul-pozol-a-tengerben.htmlStella Maxwell újra bevetésen: a Victoria's Secret modell ismét egy szál semmiben köszönt be Instagram-oldalán a követői legnagyobb örömére. Intim--Szerelmi háromszögbe keveredett az Alkonyat sztárja, Kristen Stewarthttp://www.life.hu/intim/20160329-kristen-stewart-szineszno-szerelmi-haromszogbe-keveredett.htmlA színésznő jelenlegi kedvese többször is randizgatott a sztár előző kedvesével, Robert Pattinsonnal. A hírek szerint bár nem volt meg az összhang, a pár így is sokat találkozgatott. Intim--Mindenkit becsapott! Csak reklámfogás volt Jessica Lowndes eljegyzése http://www.life.hu/intim/20160329-jessica-lowndes-szineszno-eljegyzese-az-58-eves-jon-lovitzhal-csak-reklamfogas-volt.htmlJól átejtette rajongóit a Beverly Hills 90210 sztárja: csak azért kamuzott eljegyzést az 58 éves Jon Lovitz-al, hogy reklámot csináljon nemrég megjelent videóklipjének. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.