Sütő Enikő: ”Most nagyon nem jó, és ebbe mindent beleértek"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
válság hullámvölgy párkapcsolat Sütő Enikő magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves modell életének egy olyan szakaszában van most, ami semmilyen téren nem jó. Sem a magánélete, sem az egyéb dolgai nem úgy alakultak, ahogy eltervezte.

Hullámvölgybe került Sütő Enikő, most időre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozza a közelmúltban lezajlott eseményeket, de a rossz dolgok ellenére reménykedik a modell.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

“Most nagyon nem jó, és ebbe mindent beleértek. Magánéletet és minden mást is, és ezt vállalom, mert őszinte szeretnék lenni. Az életem olyan fázisba került, aminél már tényleg csak jobb lehet. Ilyen is van, nem lehet mindig minden jó, de remélem, jövök felfelé” - mondta Enikő a Borsnak, és hozzátette, most belső munkára van szüksége azért, hogy jobban érezhesse magát, és ugyan a párkapcsolatai nem úgy alakultak, ahogy eltervezte, nem magányos.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

“Nagyon mély és békés emberi kapcsolataim vannak, a párkapcsolat az egyetlen terület, ahol – bár voltak hosszú szerelmek az életemben – nem sikerül úgy produkálnom, ahogy szeretném. Sok próbatétel elé állított az utóbbi időszak, sok hibát is elkövettem, a legtöbb esetben a vérmérsékletemből adódtak a problémák. Nagyon sok barát vesz körül, egyáltalán nem vagyok magányos, de most az események feldolgozásához szükségem van egy kis időre” - árulta el a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.