Szeretné látni kollégái péniszét a Trónok harca sztárja

Forrás: HBO -
pénisz pucér meztelen Trónok harca Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  Egyik helyes színész sem maradna ki a pucérkodásból, ha Emilia Clarke elképzelése valóra válna. 

A Trónok harca hatodik évadában ő is visszatér a képernyőkre, ráadásul Emilia Clarke már azt is kigondolta, milyen zárójelent illene a sorozathoz. A Daenerys Targaryent alakító színésznő több meztelen férfival lenne elégedett.

Forrás: HBO

A női szereplők elég sokszor láthatóak ruha nélkül, a színésznő pedig egyetért azzal az elképzeléssel, hogy a férfiak is meztelenkedjenek. Egyszer éppen neki köszönhetően láthattunk egy dögös feneket, méghozzá Michiel Huisman színész hátsóját. A színésznő szerint férfiasságát csak azért nem mutatták, mert az annyira gyönyörű, hogy a többi hím zavarba jött volna annak láttán, de Emilia Clarke nem elégedne meg ennyivel. Szíve szerint a sorozat zárójelenetében az összes jóképű férfi visszatérne, és ő a trónról adná parancsba nekik a pucérkodást: “Én a mindenek királynője vagyok, úgyhogy szeretnék egy közeli képet a péniszükről” - mondta a Glamour magazinnak adott interjújában a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.