Ezért ment tönkre Scarlett Johansson és Ryan Reynolds házassága?

házasság párkapcsolat Scarlett Johansson Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges színésznő nemcsak egykori férjéről, hanem több korábbi kapcsolatáról is beszélt, méghozzá elég őszintén!

Saját elhibázott döntésein keresztül ad párkapcsolati tanácsokat Scarlett Johansson, aki egyáltalán nem próbált meg ködösíteni, mikor az egykori párkapcsolatai szóba kerültek. A 31 éves színésznő olyan hírességekkel járt, mint Justin Timberlake, Jared Leto, Sean Penn, és a volt férje Ryan Reynolds.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Bőven van tapasztalata a színésznőnek, és azt is elárulta, ne gondoljuk, hogy olyan egyszerű egy másik hollywoodi hírességgel járni, hiszen nagyon sok kompromisszumot igényel. “Nagyon nehéz összeegyeztetni például azt, hogy hogyan legyetek együtt. Sok alkut kell kötni az időtök megosztását illetően, főként, ha mindketten foglalkoztatottak vagytok. Az meg még nagyobb kihívás lehet, ha az egyikőtök sikeresebb! Ott már komoly szakmai féltékenység is felütheti a fejét!” - mondta a színésznő. A Huffington Post szerint ezekkel a szavakkal pontosan Ryan Reynoldsra célzott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.