Őszintén beszélt exférjéről és házasságáról Jennifer Lopez

Forrás: AFP/Robyn Beck -
házasság párkapcsolat válás Marc Anthony énekesnő exférj Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szerint volt időszak, amikor nem volt könnyű megbocsátania egykori férjének, Marc Anthonynak.

Jennifer Lopeznek és Marc Anthonynak legendásan sikerült megőrizniük jó viszonyukat még válásuk után is. Ám a 46 éves énekesnő nemrég elárulta: nem volt ez mindig így.

Forrás: AFP/Angela Weiss
Vibrátort vásárolna kislányainak egy anyuka, hogy később "észbontóakat szexelhessenek"http://www.life.hu/intim/20160413-stephanie-land-ujsagiro-vibratort-vasarolna-8-es-1-eves-kislanyainak.htmlA kétgyerekes édesanya napokban megjelent cikke hatalmas felháborodást okozott az egész interneten. IntimOrigo5 dolog, ami miatt még jobban beléd esik a pasidhttp://www.life.hu/intim/20160413-5-dolog-ami-miatt-meg-szerelmesebb-lesz-beled-a-pasid.htmlFogadd meg őket, és láncold magadhoz örökre a szerelmedet! Intim--5 furcsa történet szexmunkásoktólhttp://www.life.hu/intim/20160405-5-furcsa-tortenet-szexmunkasoktol.htmlA Reddit közösségi oldal néhány felhasználója állítja, hogy korábban, avagy jelenleg is a szexiparban dolgozott, ahol történt vele néhány bizarr dolog. A Life.hu összegyűjtötte a legfurcsábbakat. IntimOrigoKasza Tibi: "Akkor tudok igazán szárnyalni, ha Manó a közelemben van"http://www.life.hu/intim/20160401-kasza-tibi-enekes-akkor-tud-igazan-szarnyalni-ha-a-szerelme-a-kozeleben-van.htmlAz énekes hamarosan új szerepben próbálhatja ki magát A Nagy Duett című műsornak hála, és ebben nagy segítségére lesz barátnője, Andrea is. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huHeteró nők először érintik meg egy másik nő vagináját - Videóhttp://www.life.hu/intim/20160405-heteroszexualis-nok-eloszor-ertinik-meg-egy-masik-no-vaginajat-video.htmlÚjabb hiánypótló videó készült az "ilyen, amikor először nyúlnak emberek mások nemi szerveihez" témában. Ezúttal a heteroszexuális nők tapasztalhatták meg, milyen egy másik hölgy vaginája körül matatni. Intim--Együtt meztelenkedett Emily Ratajkowski és Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20160331-kim-kardashian-valosagshow-sztar-es-emily-ratajkowski-modell-felmeztelenul-szelfizett.htmlA hatalmasat robbant meztelen szelfije után Kim Kardashain újabb gyöngyszemmel lepte meg rajongóit Instagram-oldalán - ezúttal a félmeztelenre vetkőzött modell-színésznővel együtt pucérkodott. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.