Mikorra tervezi esküvőjét Király Viktor?

esküvő TV2 párkapcsolat Mokka Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikában is óriási népszerűségnek örvendő énekes ikertestvére, Ben nemrég házasodott össze párjával New Jersey-ben. Az esemény apropóján Demcsák Zsuzsa rákérdezett, hogy Viktor mikorra tervezi a saját esküvőjét?

Király Viktor szűkszavúan csak annyit mondott, akkor nősül, ha eljön az ideje. Most zenél és éli az életét.„Ha eljön az idő, eljön az idő, jelenleg zenélek és nem csinálok ügyet a párkapcsolatból, hanem lazán élem az életem" – mondta Viktor.

Muri Enikő a szakított az esküvő előtthttp://www.life.hu/intim/20160414-muri-eniko-es-parja-karesz-eskuvot-terveztek-de-szakitottak-mert-eniko-mar-nem-volt-boldog-a.htmlNemrég még az esküvőre készült lázasan Enikő, de a házasságra már nem fog sor kerülni. Enikő, és egykori vőlegénye, Károly három hete szakítottak. IntimOrigoA következő ígéretes szupermodell csak nemrég lett teljesen nőhttp://www.life.hu/intim/20160413-siobhan-atwell-a-22-eves-modell-ferfikent-kezdte-a-palyafutasat-csak-nemreg-lett-no.htmlSiobhan Atwell, a 22 éves modell két évvel ezelőtt transzneműként kezdte el pályafutását, akkor még nőként és férfiként is pózolt a kamerák előtt. IntimOrigoKiábrándítóan őszinte sorozat egy 21 éves szexmunkás életérőlhttp://www.life.hu/intim/20160413-alicia-vera-fotos-orokitette-meg-a-21-eves-szexmunkaskent-dolgozo-eden-kiabrandito-mindennapjait.htmlÜresség és kétségbeesés, ezek jellemzik leginkább Eden mindennapjait, ahogy a személytelen hotelszobában paróka mögé bújva fogadja a kuncsaftjait. IntimOrigoSzeretné látni kollégái péniszét a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/intim/20160413-a-tronok-harca-sztarja-emilia-clarke-a-daenerys-targaryent-alakito-szineszno-az-osszes-helyes-pasi.html Egyik helyes színész sem maradna ki a pucérkodásból, ha Emilia Clarke elképzelése valóra válna. IntimOrigoKiborultak a rajongók Elvis Presley unokájának szexi felvételein http://www.life.hu/intim/20160412-riley-keough-szexi-fehernemuben-elvis-presley-unokaja-a-rajongok-kibuktak-video.htmlA 26 éves színésznő legújabb szerepében egy call-girlt alakít, aki nem szégyenlős a kamerák előtt. Több rajongója viszont ezt nem nézte jó szemmel. Intim--Ugrott a válás? Exférjétől terhes a válófélben lévő Megan Foxhttp://www.life.hu/intim/20160413-megan-fox-szineszno-egykori-ferjetol-brian-austin-greentol-varja-harmadik-gyermeket.htmlA színésznő és egykori férje, Brian Austin Green folyamatban lévő válása a hírek szerint csúszni fog: Megan Fox ugyanis tőle várja harmadik gyermekét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.