Ilyen fejet vágunk, ha pornót nézünk

Forrás: Patrick Struys -
erotikus film pornófilm arckifejezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában az erotikus filmek megtekintése egy magányos tevékenység, így nem nagyon tudhatjuk, hogyan rendezi át egy felnőtt film az arckifejezésünket!

A pornófilmeket általában csendes magányukban, titkosan szokták nézni az emberek, ezért aztán ki tudhatja, hogy milyen arcot vág egy férfi, vagy éppen egy nő, miközben az erotikus jeleneteket lesik. Egy New York-i fotós, Patrick Struys úgy döntött, hogy ő megörökít néhány embert pornónézés közben, ráadásul meztelenül! Egészen érdekesek lettek az ábrázatok!

Ő valami nagyon meglepő dolgot láthatott

Forrás: Patrick Struys

Világos, hogy kifejezetten kedvére van a látnivaló

Forrás: Patrick Struys

Kissé csodálkozó ábrázattal szemléli az eseményeket

Forrás: Patrick Struys

Ő csak fél szemmel meri nézni, és még így is zavarban van

Forrás: Patrick Struys

Összeráncolt homlokkal próbálja értelmezni a látottakat

Forrás: Patrick Struys
8 dolog, amit érdemes tudnod az első anális élményed előtt (+18)http://www.life.hu/intim/20160414-olvasoi-velemenyek-hozzaszolasok-az-analis-kozosulesrol.htmlHogyan kezeld az első anális közösülést és milyen buktatókkal számolj? A Life.hu olvasói elárulják! Intim--Angelina Jolie és Brad Pitt: "Nagyon stabil a házasságunk"http://www.life.hu/intim/20160414-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-eloszor-beszeltek-problemaikrol.htmlHónapok óta tele a sajtó Angelina Jolie és Brad Pitt házassági és egészségügyi problémáival. Vajon igazak a hírek, vagy hihetünk a sztárpár egy korábban adott interjújának, amely szerint minden rendben van közöttük? Intim--Rubint Réka szerelmesebb, mint valahahttp://www.life.hu/intim/20160414-rubint-reka-fitnesz-edzo-szerelmesebb-mint-valaha-ferjebe-schobert-norbiba.htmlA fitneszedző egy csodás dominikai nyaraláson van túl, ahol férjével Schobert Norbival romantikára is jutott idejük. Intim--Őszintén beszélt exférjéről és házasságáról Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/intim/20160414-jennifer-lopez-enekesno-oszinten-beszelt-marc-anthonyval-valo-hazassagarol.htmlAz énekesnő szerint volt időszak, amikor nem volt könnyű megbocsátania egykori férjének, Marc Anthonynak. Intim--Radics Gigi szerelme egy ismert zenészhttp://www.life.hu/intim/20160414-radics-gigi-enekesno-szerelme-egy-ismert-zenesz-kardos-norbi-aki-jelenleg-az-enekesnovel-van.htmlAz énekesnő jelenleg Amerikában tanul, ahova családja és szerelme, a zongorista Kardos Norbi is követte. Intim--Muri Enikő a szakított az esküvő előtthttp://www.life.hu/intim/20160414-muri-eniko-es-parja-karesz-eskuvot-terveztek-de-szakitottak-mert-eniko-mar-nem-volt-boldog-a.htmlNemrég még az esküvőre készült lázasan Enikő, de a házasságra már nem fog sor kerülni. Enikő, és egykori vőlegénye, Károly három hete szakítottak. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.