Íme, pár dolog, amit lehet, hogy nem tudtál eddig a G-pontról - 5 pontban

Forrás: Thinkstock -
G-pont szex csikló orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők G-pontja továbbra is sokak számára rejtély, de szerencsére akad pár lelkes felfedező, akik ezáltal érték el a csúcsot, vagy juttattak oda másokat, és persze azóta is boldogan lengetik a zászlót. Szóval mit érdemes tudni a G-pontról? A következőket biztosan!

A G-pont létezéséről a mai napig megoszlanak a vélemények. Vannak, akik szerint ez az egész csak egy legenda, és persze jócskán akadnak olyanok is, akik szerint létezik, ráadásul nem is egy - erről itt írtunk bővebben. Mindenesetre az utóbbi táborba tartozók nézeteit erősíti az alábbi 5 pont, lássuk!

A G-pont egy férfiról kapta a nevét

A német Ernst Grafenberg az ötvenes években mutatott rá először a G-pont létezésére, amelynek örömére rögtön az orvosról nevezték el a hölgyek örömszerzési forrását. A hetvenes években már azt is tudni lehetett, hogy a csikló izgatásával még könnyebben juthatunk el a csúcsig.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Nemrég pedig egy dr. Charles Runels nevű orvos rántotta le a leplet a G-pontról: szerinte a G-pont nem létezik, ha pedig mégis, nincs konkrét fizikai szerkezete. Helyette viszont van O-pontunk, amely a csiklóhoz közeli területet és a hüvely belső részét jelöli. (Csak így zárójelben: mindegyikőjük férfi volt.)

Nem minden nő ér el orgazmust a G-ponttal

Ennek lehet akár fizikai és érzelmi oka is. Míg mások a mellbimbó izgatásától is képesek eljutni a csúcsra, sokaknak az orgazmus sokkal nehezebben érhető el.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A G-pont tulajdonképpen a csikló rokona

A G-pont azért is tartozik az erogén zónák közé, mert anatómiai szempontból a csikló másik oldalán helyezkedik el.

A szent hely

A tantrikus szexben ezt a területet a szent helynek nevezik.

Minél nagyobb, annál jobb

Plasztikai műtéttel megnagyobbítható, ami még jobb orgazmust eredményez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.