Így járnak a szexért fizető idős férfiak

Forrás: Thinkstock -
szolgáltatás szex férfi idős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexuális szolgáltatásokat nyújtó honlapokat és fórumokat látogató idős amerikai férfiak részvételével készült közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy a szexért fizető idősebb férfi vendégek az öregedéssel egyre gyakrabban vesznek igénybe ilyen szolgáltatásokat.

Az Archives of Sexual Behavior című szakfolyóiratban közzétett felmérést Christine Milrod Los Angeles-i pszichoterapeuta és Martin Monto, a Portlandi Egyetem szociológusa készítette.

A vizsgálatban 208 hatvan és nyolcvannégy év közötti férfi vett részt 36 amerikai államból. A férfiaknak 129 kérdést tettek fel szexuális egészségükről, szokásaikról és preferenciájukról. Kiderült, hogy több mint kétharmaduk (68,5 százalék) házas, és a többség titokban akarta tartani tevékenységeit. Az alanyok több mint 85 százaléka legalább főiskolai vagy egyetemi diplomával és az amerikai átlagon felüli éves jövedelemmel rendelkezett. A házas vagy élettársi viszonyban élő férfiak körülbelül 40 százalékának elsődleges szexpartnere valamilyen betegségben szenvedett (gyakran szexuális vonatkozású, például menopauzán átesett, vagy hüvelyszárazságban szenvedett), amely korlátozta a szexuális tevékenységeit.

Forrás: Thinkstock

Az eredmények azonban azt is felfedték, hogy a férfiak nem pusztán a szexért hajlandók fizetni. A házas férfiak gyakran keresik az úgynevezett „barátnő élményt”, más tehetős, házastárs vagy partner nélküli férfiak pedig nem szexuális jellegű tevékenységeket folytatnak szolgáltatókkal, így például együtt mennek velük vacsorázni, kulturális eseményekre vagy vakációra.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról: meddig lehet megmenteni egy kapcsolatot?http://www.life.hu/intim/20160413-pilat-gabor-parkapcsolati-coach-a-parkapcsolatrol-annak-megmenteserol-bezsel.htmlMi is az a párkapcsolat? Meddig lehet megmenteni egy kapcsolatot? Mit okoznak a nem kommunikált törések és hogyan tesz még inkább tönkre egy párkapcsolatot egy forró éjszaka? Pilát Gábor elmondja véleményét a témában. Intim--BDSM: Mindent lehet, de semmi nem kötelező (18+)http://www.life.hu/intim/20151208-pilat-gabor-parkapcsolati-coach-fodor-gaborral-magyarorszag-elso-swingerklubjanak-tulajdonosaval.htmlMagyarország első swingerklubjának alapítójával, Fodor Gáborral a magyar BDSM szokásairól beszélgetett Pilát Gábor életvezetési és párkapcsolati coach, a Rádió Bézs műsorvezetője. Csak 18 éven felülieknek! IntimOrigoMitől találnak a nők vonzónak egy férfit? Íme!http://www.life.hu/intim/20151208-ettol-lesznek-vonzoak-a-ferfiak-a-nok-szemeben.htmlA Trech Insider munkatársai egy nagyon frappáns videóban mesélik el nekünk, hogy mik azok a külső tulajdonságok, ami miatt a nők vonzónak találnak egy férfit. Íme a 8 leglényegesebb külső tulajdonság, kiegészítve némi magyarázattal. Intim--Vicces videó: férfiak gyümölcsökön mutatják meg, hogyan kell egy nőt kielégítenihttp://www.life.hu/intim/20151107-vicces-video-ferfiak-gyumolcsokon-mutatjak-meg-hogyan-kell-egy-not-kielegiteni.htmlNem tudjuk eldönteni, hogy sírjunk vagy nevessünk... Íme, egy videó, amelyet férfiak gyártottak férfiaknak arról, hogyan is kell kielégíteni egy nőt.Intim--Felfüggesztették a melleit kipakoló műsorvezetőthttp://www.life.hu/intim/20150926-felfuggesztettek-a-melleit-kipakolo-musorvezetot-enki-bracajt.htmlA hírolvasó a napokban azzal került be a hírekbe, hogy egy albán tévé hírműsorát igen lenge öltözetben vezette, ruhája csak részben takarta nem kicsi melleit. A nőt hamar megkereste a Playboy, ő pedig igent mondott egy fotósorozatra.Intim--Meztelenül, az ágyból küldött szelfit Tücsi, a csinos sportműsorvezetőhttp://www.life.hu/intim/20150926-meztelenul-az-agybol-kuldott-szelfit-tucsi-a-csinos-sportmusor-vezeto-sportklub.htmlA csinos sportműsorvezető, Tücsi ezúttal nem sokat hagyott a képzeletre. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.