Jennifer Aniston teljesen összeomlott – Ennek a házasságának is vége?

Brad Pitt házasság válság Justin Theroux kapcsolat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha hinni lehet a legfrissebb híreknek, bizony Jennifer Aniston jelenlegi házassága sem lesz tartós. A színésznő ugyanis rajtakapta férjét, amint az exével folytat igen bensőséges telefonbeszélgetést. Teljesen összeomlott.

Korábbi, Brad Pitt-tel való házassága is azért ment tönkre, mert belépett a képbe egy másik fél, méghozzá Angelina Jolie. A színésznő a válást követően nehezen tette túl magát a szívfájdalmon, és sok idő kellett hozzá, hogy újra meg tudjon bízni a férfiakban. Nemrég azonban hozzáment kollégájához, Justin Theroux-hoz, akivel, úgy tűnt, végre megtalálta a békét. Azonban félő, hogy a történelem megismétli önmagát.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

A Radar Online információi szerint ugyanis Jennifer rajtakapta a férjét, amint titkos és igen fülledt telefonbeszélgetést folytatott exével, a 39 éves Heidi Bivensszel. „Jen hónapok óta gyanakszik rá, hogy Justin titokban telefonon tartja a kapcsolatot exével, akivel 14 éve ismerik egymást. Amikor a színésznő számon kérte a férjén, kinek telefonálgat, a férj azt mondta, teljesen lényegtelen, hiszen Jen úgy sem ismeri” – mondta egy neve eltitkolását kérő forrás, aki szerint Jennifer teljesen megzavarodott a féltékenységtől, és sírva kérte Justint, szakítsa meg a kapcsolatot a nővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.