Hódi Pamela: "Az ő szerelme attól függ, hogy a mérleg mit mutat, ha ráállok"

Hódi Pamela házasság hűtlenség házassági szerződés kiakadás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánék házassági szerződésében kilók és testtömegindexek is szerepelnek. Na de mi van akkor, ha Pamela hűtlenségen kapja párját?

Pamela kiakadt, amikor megtudta, hogy a házassági szerződés főleg róla szól, és nem Krisztián hűségéről. Az ügyvéd próbálta meggyőzni Pamelát, hogy írja alá, de nem állt kötélnek.

„Igazából az ő szerelme attól függ, hogy a mérleg mit mutat, ha ráállok, holott a hűségről kellene szólnia" – hüledezett Pamela, aki úgy döntött, Krisztiánnal közös ügyvédét leváltja, és keres magának egy saját pártfogót, aki az ő érdekeit is szem előtt tartja.

Berkit rendesen szétszedték a Nagy Duett nézőihttp://www.life.hu/sztarok/20160418-berki-krisztiannak-a-tv2-nagy-duett-szereplojenek-beszoltak-a-kommentelok.htmlA kommentelők a show közösségi oldalán osztják Berki Krisztiánt, akit nagyképűnek tituláltak és bundát emlegettek a továbbjutásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Új énekes a Tankcsapda élén?http://www.life.hu/sztarok/20160417-kucsera-gabor-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-probalta-utanozni-a-tankcsapda-frontemberet-der-heni.htmlKucsera Gábor a Nagy Duett színpadán próbálta utánozni Lukács László hangját. TV + Sztárok--Debreczeni Zita és Biga állat jó volt a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160417-debreczeni-zita-modell-es-biga-enekes-remekelt-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-bruno-mars-slagerevel.htmlHatalmas showt tolt a modell és az énekes, mondjuk az tény ezzel a dallal nem nagyon lehetet hibázni. TV + Sztárok--Farkasházy sem áll már szóba Verebesselhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-farkashazy-tivadar-sem-all-szoba-verebes-istvannal-a-heti-hetes-utan-haromszor-rugott-bele-mar-nem.htmlA színész-rendező magára haragította egykori kollégáit. Korábban Hernádi Judit vallotta be, hogy nem beszélnek már egymással, kiderült, hogy Farkasházy Tivadar sem tartja már vele a kapcsolatot. TV + Sztárok--Debreczeni Zita és Biga állat jó volt a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160417-debreczeni-zita-modell-es-biga-enekes-remekelt-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-bruno-mars-slagerevel.htmlHatalmas showt tolt a modell és az énekes, mondjuk az tény ezzel a dallal nem nagyon lehetet hibázni. TV + Sztárok--Ezért hagyta ott az RTL Klubot Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20160416-ezert-hagyta-ott-az-rtl-klubot-gonczi-gabor-es-ment-a-tv2-tenyekhez.htmlMindig is hírműsort szeretett volna vezetni, és teljesült a vágya. Közel két évtized Fókusz után ­a TV2 Tények című műsorának leendő műsorvezetője lett Gönczi Gábor. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.