Szívszorító! Ezért borotválta le haját esküvőjükön a menyasszony

Forrás: Struth Photography -
betegség halál esküvő adománygyűjtés hasnyálmirigy szerelem rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joan és Craig Lyons gyerekkoruk óta ismerik egymást, azután döntöttek a házasság mellett, hogy a férfi bevallotta, egész életében szerelmes volt nőbe.

Rengetegen segítettek adományokkal, vagy munkával a párnak, hogy megszervezhessék az esküvőt. Joan és Craig Lyons 27 éve ismerik egymást, már gyerekkorukban is nagyon jó barátok voltak.

Forrás: Struth Photography

A férfi egy alkalommal összeszedte a bátorságát és bevallotta, hogy egész életében szerelmes volt a nőbe. Ezután döntötte el a pár, hogy összeházasodnak. Gyorsan szervezték meg az esküvőt, a férfi ugyanis halálos beteg, hasnyálmirigyrákban szenved. Esküvőjük nemcsak egy ünneplés volt, hanem adománygyűjtés is egyben.

Forrás: Struth Photography

“Az esküvői bulink egyben egy adománygyűjtési ünnepség is lesz, ahol leborotválom a hajamat, hogy így fejezzem ki tiszteletemet a leendő férjem iránt, és mindenki iránt, akinek életét korlátozza ez a betegség” - írta Joan az esküvőjükről, amire április 15-én került sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.