Berki Krisztián bajban van a lánykéréssel

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
TV2 tanács leánykérés ügyvéd Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macsó az ügyvédjétől próbálja megtudni, milyen is egy normális eljegyzés.

Berki Krisztián egy olyan férfitől próbált tanácsot kérni, akinek még hosszú kapcsolata sem volt, így nem is jutottak sokra, de legalább a macsó ellamentálgatott azon, hogyan is kéne nyélbe ütni a leánykérést.

„Teljesen tanácstalan vagyok abban, milyen egy leánykérés, hogyan, mikor, milyen élethelyzetben, hogy készülsz rá, mit mondasz? Te, aki fent vagy társkereső oldalakon, közösségi oldalakon, tudsz segíteni?" – tette fel a kérdést Krisztián, aki azt a választ kapta, hogy étteremben vagy Párizsban szokták megejteni az ilyen ügyeket.

Horváth Éva melltartó nélkül szelfizett - Fotó! http://www.life.hu/intim/20160419-horvath-eva-dogos-fekete-szereles-nem-vett-fel-melltartot-a-musorvezeto-roppant-szexi.htmlA dögös műsorvezető egy fekete, csipkés szerelésben állt kamerák elé, méghozzá melltartó nélkül. Szerencsére erről egy szelfi is felkerült az Instagram-oldalára. Intim--Károly herceg belehabarodott Barbra Streisandba?http://www.life.hu/intim/20160419-karoly-herceg-belehabarodott-barbra-streisand-szinesznobe.htmlA néhai Diana hercegnő állítólag nem lepődött volna meg azon sem, ha kiderült volna, hogy viszonya van a trónörökösnek a színésznővel. Intim--Hamis a Tinder-fotód? Könnyen lehet, hogy kihasználnak majd! http://www.life.hu/intim/20160419-ha-mas-a-no-a-tinder-foton-mint-a-valosagban-a-ferfiak-kihasznaljak-ot.htmlA randioldalon ismerkedő férfiak úgy vélik, hogy jogukban áll bármit megtenni azzal a nővel, aki a profilképeken vonzóbbnak tűnt, mint a valóságban. IntimOrigoNaponta tízszer kell eljutnia a csúcsra a szexfüggő lánynakhttp://www.life.hu/intim/20160419-sami-walton-szexfuggo-naponta-tizszer-kell-eljutnia-a-csucsra.htmlElső hallásra a férfiak biztosan azt gondolják, hogy a legnagyobb mázlista lehet Sami Walton barátja, de a szexfüggőség igazából egy súlyos betegség. Intim--Cici helyett formás feneket villantott a mindig pucér Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/intim/20160417-cici-helyett-formas-feneket-villantott-a-mindig-pucer-emily-ratajkowski.htmlKevés olyan testrésze van Emily Ratajkowskinak, amit a világ ne látott volna, azonban mindig örülnek a pasik, ha újra mutat egy kis bőrfelületet... IntimOrigoVajna Timi forró nadrágban élvezi Kaliforniáthttp://www.life.hu/intim/20160418-vajna-timi-kaliforniaban-rovidnadragban-es-meresz-felsoben-fotozkodott-instagramon-tette-kozze-a.htmlElképesztően dögös alakját nem is takargatja Timi, sőt, olyan öltözéket választott, ami nem sok mindent hagy a képzeletre. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.