Hamis a Tinder-fotód? Könnyen lehet, hogy kihasználnak majd!

Forrás: Dreamstime -
fotó párkapcsolat szex kutatás Tinder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A randioldalon ismerkedő férfiak úgy vélik, hogy jogukban áll bármit megtenni azzal a nővel, aki a profilképeken vonzóbbnak tűnt, mint a valóságban.

Meglepő kutatási eredmény derült ki a minap: a férfiak többsége úgy érzi, bátran kihasználhatja randipartnerét, ha az "visszaélt bizalmával", és nem teljesen úgy néz ki a fotókon, ahogyan a valóságban. Az ilyen esetben sokak szerint az alkalmi szex egyfajta kompenzációként jelenik meg.

Forrás: Dreamstime

Dr. Jenny van Hooff, a Manchester Metropolitan University munkatársa Manchesterben és Cheshire-ben élő férfiak Tinderrel kapcsolatos reakcióit vizsgálta.

Egy 29 éves férfi például azt mondta, hogy vezették már félre olyan szögből készült képekkel, amelyek sportosabbnak, vékonyabbnak mutatták a nőt, és a férfi ebben az esetben mindent megtett, hogy lehető legtöbbet hozza ki a kalandból kárpótlásul, ha már így alakultak a dolgok"

- mondja a szakember.

Tinder-mesék: történetek a szex-, illetve szerelemappról

Még mindig sokaknak fenntartásaik vannak a programmal kapcsolatban, azonban már vannak tündérmesék, amelyekben hinni lehet. Íme néhány!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.