Károly herceg belehabarodott Barbra Streisandba?

Forrás: AFP/Files -
házasság párkapcsolat Károly herceg szerelem viszony Barbra Streisand Diana hercegnő Camilla Parker Bowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhai Diana hercegnő állítólag nem lepődött volna meg azon sem, ha kiderült volna, hogy viszonya van a trónörökösnek a színésznővel.

Köztudott, hogy Diana hercegnővel kötött házassága során Károly herceg számtalan alkalommal félrekacsingatott, egy nemrég megjelent életrajzi kötet szerint azonban nem csupán Camilla Parker Bowlesszal, hanem a színésznő, Barbra Streisanddal is viszonya lehetett.

Forrás: AFP/2009 Getty Images/Astrid Stawiarz

Legalábbis a Christopher Andersen által írt Game of Crowns szerint, amelyben Diana egyik legjobb barátnője, Lady Elsa Bowke elmondta: Diana egyáltalán nem lepődött volna meg, ha kiderült volna a színésznő és férje afférja. Streisand, aki 6 évvel idősebb Károlynál, 1974-ben találkozott a herceggel a Funny Lady című filmjének forgatása alatt, ahová a trónörökös kimondottan azért érkezett, hogy láthassa őt.

Forrás: AFP/Files

Még mindig azt állítom, hogy nagyszerű a szexepilje.

10 hónappal később alig lehetett őket elválasztani egymástól egy londoni rendezvény során, egy takarítónő beszámolója szerint pedig nagyon idegesek voltak, amikor egyszer véletlenül meglepte őket Károly dolgozószobájában.

Szerelmi botrányok - Az angol királyi ház titkai

Az utóbbi évtizedekben a brit királyi ház botrányaitól volt hangos a bulvársajtó, melyeket maga a család is szégyell: kötetnyi cikk jelent meg Károly és Diana kudarcba fulladt házasságáról, de András herceg felesége, Sarah Ferguson sem öregbítette a család jó hírét. De vajon ezek voltak az első hasonló esetek az angol történelemben? A Life.hu cikkéért kattints ide!

Naponta tízszer kell eljutnia a csúcsra a szexfüggő lánynakhttp://www.life.hu/intim/20160419-sami-walton-szexfuggo-naponta-tizszer-kell-eljutnia-a-csucsra.htmlElső hallásra a férfiak biztosan azt gondolják, hogy a legnagyobb mázlista lehet Sami Walton barátja, de a szexfüggőség igazából egy súlyos betegség. Intim--Aranyásó csaj lennél? Itt van pár tipp hozzá! http://www.life.hu/intim/20160419-milliokra-utazo-noknek-parkapcsolati-tippek-furcsa-kutatas-igy-randizz-jomodu-ferfival.htmlA 21. század egyik sajnálatos "újdonsága", hogy a mai hölgyeket nagyban befolyásolja az aktuális partnerük anyagi helyzete. Egy brit származású, társkereséssel foglalkozó nő igen furcsa listát szedett össze arról, hogy hogyan is kell megfogni az igen tehetős urakat. Szóval, milliókra utazó csajok, figyeljetek! IntimOrigoSzívszorító! Ezért borotválta le haját esküvőjükön a menyasszonyhttp://www.life.hu/intim/20160418-joan-es-craig-lyons-a-ferfi-hasnyalmirigyrakos-egesz-eleteben-szerette-a-not-aki-leborotvalta-hajat.htmlJoan és Craig Lyons gyerekkoruk óta ismerik egymást, azután döntöttek a házasság mellett, hogy a férfi bevallotta, egész életében szerelmes volt nőbe. IntimOrigoGondoltad volna? Nem csak a nők, hanem a férfiak is megjátsszák az orgazmusthttp://www.life.hu/intim/20160418-az-orgazmust-a-ferfiak-is-megjatsszak-nem-csak-a-nok-ez-derult-ki-egy-felmeresbol.htmlA csúcsra jutás színlelése nem csupán a hölgyek kiváltsága: kanadai kutatók szerint a pasik egynegyede megjátsszotta már az orgazmust a szexuális együttlét alatt. Intim--De édes! Így vallott szerelmet Victoria Beckhamnek férje, David Beckhamhttp://www.life.hu/intim/20160418-david-beckham-exfutballsztar-szerelmet-vallott-victoria-beckhamnek-instagramon.htmlAz exfutballsztár sorai bebizonyították, miért fog még jó sokáig tartani házassága az egykori Spice Girls-taggal. Intim--Szex a végletekig: Pasik, akik rosszul veszik a jeleket http://www.life.hu/intim/20160418-miert-hiszik-egyes-ferfiak-hogy-minden-no-le-akar-fekudni-veluk-friss-kutatas.htmlA férfiak hajlamosak arra, hogy rosszul mérjék fel egy nő szándékait. Egy friss kutatás szerint mindig a pasi kötődési stílusa határozza meg azt, hogy miként méri fel a nő érdeklődését - tudtuk meg a New York-i Union College írásából. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.