Meztelen fotózással ünnepli arcán lévő hatalmas anyajegyét a színésznő

fotózás Paige Billiot színésznő meztelen Los Angeles arc anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paige Billiot saját bevallása szerint merész képeivel arra akarja biztatni a többi nőt, hogy merjék vállalni a hibáikat.

Paige Billiotot kislánykorában sokat csúfolták a bal arcát elfedő anyajegye miatt, a 23 éves színésznő és rendezőnő azonban saját bevallása szerint már megtanult együttélni a hatalmas folttal.

Modellek szépséghibával - 9 különleges arc a kifutókról

Míg a kilencvenes évek szupermodelljei minden sejtjükben tökéletesek voltak, addig az új évezred első évtizedének végéhez közeledve inkább az extrém külsejű lányok vették át az uralmat a kifutókon, a kampányokban és a magazinok divatanyagaiban. Ezek a lányok a hétköznapi szem számára sokszor csúnyának tűnnek, a fotósok, a sminkesek és a divattervezők viszont rajonganak értük, mert kaméleonszerű külsejük miatt több különböző szerepben is megállják a helyüket. Kattints ide értünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.