Berki Krisztián az eljegyzésről: „Ha Pamela erre nemet mond, akkor egy hülye"

esküvő Hódi Pamela TV2 eljegyzés leánykérés Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macsó már tervezgeti a lánykérést, ám a saját igényei szerint, nem pedig Pamela álmai alapján. Viszont olyat talált ki, amire véleménye szerint, párja nem mondhat nemet.

Úgy tűnik, Berki Krisztián nagyon belejött a dalolászásba a Nagy Duettben, mert amikor a leánykérés főpróbáját tartotta, dalra fakadt.

„A leánykérés az én igényeim szerint alakul majd, nem Pamela megálmodott elképzelése alapján. A legfontosabb számomra az, hogy boldognak lássam, és amikor belenézek a szemébe, olyat érezzen amilyet még soha azelőtt" – mondta Krisztián, aki szerint ha erre Pamela nemet mond, akkor hülye....

Mariah Carey mellbimbói kiszabadultak - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160422-mariah-carey-mellbimbokat-villantott-parizsban.htmlAz énekesnő párizsi koncertje előtt kápráztatta el közönségét a remek alakjával, és kivillanó mellbimbójával, amikor egy mélyen kivágott fekete ruhában hagyta el a hotelt. Intim--Harry herceg exe megmutatja meztelen testéthttp://www.life.hu/intim/20160422-harry-herceg-exe-cressida-bonas-keszulo-filmjeben-levetkozik.htmlCressida Bonas nem fél attól, hogy végleg elvághatja magát a hercegnél egy pikáns jelenet miatt. Filmjében pucéran is megmutatja magát. Intim--Sas József: "Van egy nőm, aki karbantart" http://www.life.hu/intim/20160422-sas-jozsef-negyven-ev-hazassag-utan-megerositi-a-fogadalmat-a-sztar-boldog-felesegevel.htmlA 78 éves színész megismerkedésük negyvenedik évfordulója alkalmából erősítené meg újra esküjét szeretett feleségével. Elmondása szerint párja évek óta kitart mellette, emellett elviseli őt a mindennapokban. Intim--Nagyon meglepte férje Rubint Rékáthttp://www.life.hu/intim/20160422-rubint-rekat-fitnesz-edzot-nagyon-meglepte-ferje-scobert-norbi-ajandeka.htmlA fitnesz nagyasszonya könnyekig hatódott férje figyelmességén, aki különleges meglepetéssel kedveskedett neki. Intim--Angelina és Brad Pitt már külön is költöztek?http://www.life.hu/intim/20160422-angelina-jolie-es-brad-pitt-hazassaga-valsagban-van-mar-kulon-is-koltozott-a-par.htmlA sztárpár háza táján nincs minden rendben. Már rengeteg olyan híresztelés röppent fel, miszerint Angelina és Brad között csak feszültség van. Most annyira elmérgesedett a viszonyuk, hogy külön is költöztek. Intim--Kézfej a hüvelybe: 5 tipp a biztonságos és örömteli élvezetekérthttp://www.life.hu/intim/20160421-5-tipp-a-biztonsagos-es-elvezetes-oklozeshez.htmlA szürke ötven árnyalatának hála egyre többeket érdekel, és egyre gyakrabban kerül szóba a szexuális élvezetek ilyesfajta módja. De mit is jelent valójában a fisting, vagyis az öklözés? És hogyan kell jól csinálni? A szakértő rendet tesz a fejekben. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.