Ian Somerhalder és Nikki Reed nagyon-nagyon szerelmesek egymásba

Forrás: Instagram/iansomerhalder -
Föld napja Nikki Reed Ian Somerhalder szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárházaspár egy különösen édes fotóval köszöntötte rajongóit a Föld napján.

Ian Somerhalder Instagram-oldalán tett közzé egy fényképet, melyen magához öleli kedvesét, Nikkit. Mi, követők pedig nagyon irigyek vagyunk:

Forrás: Instagram/iansomerhalder

Less bele Ian és Nikki esküvői videójába!

Már egy éve, hogy kedvenc vámpírfilmes párosunk, Ian Somerhalder és Nikki Reed kimondták egymásnak a boldogító igent. Az Alkonyat színésznője korábban közzé tette romantikus esküvői videójuk néhány részletét, amelyben nem csupán Nikki gyönyörű ruháját csodálhatjuk meg, hanem az is kiderül, mennyire őszintén odáig vannak egymásért: szinte végig egymást csókolják és ölelik. Íme!
Az első szex izgalma: mi jár ilyenkor a pasik fejében?http://www.life.hu/intim/20160423-az-elso-szex-izgalma-mi-jar-ilyenkor-a-pasik-fejeben.htmlMármint nem az életben első szex, hanem egy új partnerrel történő első ágybabújás esetéről van szó - ami bizony ugyanannyira tud stresszes, mint izgató is lenni, többek között a két ember habitusától és egymáshoz illőségétől függően. Férfiakat kérdeztünk, hogy ők hogyan élik meg az ilyen helyzeteket. Intim--Mészáros Dóra: "Egy nő nem érdemel ilyesmit" - Legénybúcsús seggrepacsibotrány!http://www.life.hu/intim/20160423-meszaros-dora-sztriptiztancos-szerint-egy-no-sem-erdemel-ilyen-banasmodot.htmlA sztriptíztáncoslány a nyilvános Facebook adatlapján adott hangot nemtetszésének, miután egyik legénybúcsús műsorát követően az ünnepelt férfi hatalmasat csapott a fenekére. Az ütés nyomával szemléltetett fotóhoz írt szöveget teljes egészében közöljük.Intim--Hivatalosan is itt a nyár: Bikiniben feszít a dúsidomú celebnő, Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20160423-amber-rose-a-dusidomu-celebno-rozsaszin-bikiniben-feszit-kerek-popsijaval.htmlKerek popsi, lapos has, tónusos test, formás cickók és feszes bőr. Még nem jöttünk rá, a kerekded celebcsajsziknál hogyan lehetséges mindez egyszerre, de valamit nagyon jól csinálnak. Nem csoda, hogy Amber Rose is magabiztosan masírozik bikiniben.Intim--Ez egy magányos világ: Mindent a kapcsolatfüggőségrőlhttp://www.life.hu/intim/20160423-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-mindent-a-kapcsolatfuggosegrol.htmlMItől szenvednek ma a párkapcsolatfüggő emberek? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Pilát Gábor elmondja véleményét a témában.Intim--Kortalan orgazmusok - Mitől lesz egy ötvenes nő igazán nedves odalenn? http://www.life.hu/intim/20160420-kortalan-orgazmusok-a-klimax-es-menopauza-alatt-ettol-lesz-egy-otvenes-no-igazan-nedves.htmlAkár akarjuk, akár nem, a női test teljesen átalakul a késői negyvenes és korai ötvenes évek tájékán. A nemi hormonrendszer, azaz a progeszteron és az ösztrogén szintjének változása, a menstruációs ciklus elmaradása pedig számos kellemetlenséggel jár. Hőhullámok, izzadás, álmatlanság, fokozott bőr- és nemi szervi szárazság, hízékonyság, na és persze a szexuális vágy csökkenése. Intim--A fiatalság végrendelete - Ezért nem fog működni soha egy nyitott szexkapcsolathttp://www.life.hu/intim/20160419-a-fiatalsag-vegrendelete-ezert-nem-fog-mukodni-soha-egy-nyitott-kapcsolat.html350 megosztás felett jár Mégis mit kell még eltűrnünk a férfiaktól? című cikkünk, ami elsőre persze nem hangzik valami soknak, ugyanis bármely celebsegg több lájkot kaphat ennél. Ha azonban azt nézzük, hogy legalább ennyi nő érzi ma azt, hogy az urak bizony átléptek pár fontos határt, és tiszteletlenek vele szemben, akkor ez a probléma igenis létezik, és foglalkozni kell vele. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.