Gáspár Győző fényűző esküvői fotót posztolt

Forrás: Facebook/Gáspár Győző -
esküvő Bea asszony esküvői fotózás Gáspár Győző showman Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman 11 évvel ezelőtt újból feleségül vette Bea asszonyt, és nem is akármilyen helyszínen tartották az esküvőt.

Gáspár Győző már legalább hatszor feleségül vette Bea asszonyt, ám az egyik legemlékezetesebb nászúttal összekötött szertartást a mexikói tengerparton tartották, éppen 11 évvel ezelőtt. Győző közösségi oldalán csodás fotókat osztott meg a különleges napról.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

„Ma 11 éve! És milyen vékony vagyok..." – írta a kép mellé az ironikus megjegyzést Győzi, aki rengeteget fogyott az utóbbi időben.

Megrendítő! Halott férje küldött virágot szerelmének a szülinapjánhttp://www.life.hu/intim/20160425-halott-ferje-kuldott-viragot-szerelmenek-a-szulinapjan-ez-aztan-a-romantika.htmlA férfi szerető gondoskodását feleségéről a halála után is éreztetni akarta, ezért előre gondoskodott a meglepetésről. Intim--Kiderült! Paul McCartney gruppenszexre izgulthttp://www.life.hu/intim/20160425-paul-mccartney-a-beatles-frontembere-gruppenszexre-izgul-es-volt-hogy-negy-novel-volt-egyszerre.htmlÚjabb Beatles-botránykönyv van a láthatáron, amelyből kiderül, hogy négyes szex és egy szerelemgyerek miatt lett majdnem vége Paul McCartney karrierjének. Intim--Berki Krisztián az eljegyzésről: „Ha Pamela erre nemet mond, akkor egy hülye"http://www.life.hu/intim/20160422-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-szerint-az-eljegyzesre-nem-tud-majd-nemet-mondani-hodi.htmlA macsó már tervezgeti a lánykérést, ám a saját igényei szerint, nem pedig Pamela álmai alapján. Viszont olyat talált ki, amire véleménye szerint, párja nem mondhat nemet. IntimOrigoTóth Andi: „Peti szakítási módszere nem volt túl elegáns"http://www.life.hu/intim/20160415-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnoje-szakitott-szerelmevel-spoon-petivel.htmlHiába a romantikus nyaralás Balin az X-Faktor győzetese nem tudta megmeneteni szerelmét, Spoon Petivel. Intim--Sarka Kata romantikus utazásra indulthttp://www.life.hu/intim/20160408-sarka-kata-modell-romantikus-utazasra-indult-ferjevel-hajdu-peterrel-olaszorszagba.htmlKata férjével, Hajdú Péterrel a reptéren szelfizett, ugyanis ünnepelni indultak Olaszországba. Intim--ÉNB Karola erotikus fotókon pózolthttp://www.life.hu/intim/20160410-enb-karola-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-erotikus-fotokon-pozolt.htmlA fekete szépségről pikáns képek készültek, amelyeket büszkén mutatott meg rajongóinak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.