Prince exe állítja: Az énekes kéjbarlangokban tartotta fogva szeretőit

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Vince Bucci -
bizarr Prince szexuális szokás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A művész egykori barátnője már korábban a bíróságon vallott Prince furcsa szexuális szokásairól. Állítólag Messiásnak tartotta magát az énekes.

Az 57 éves korában elhunyt művész volt szeretője még 2003-ban egy ingatlanvita során vallott Prince szexuális szokásairól is. Akkor az énekes mindent tagadott, most a vádak újra felmerültek. Az ex azt állítja, hogy a világsztárnak bizarr szexuális szokásai voltak.

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Vince Bucci

Az egykori szerető elmondása szerint Prince házában voltak külön szexhelyiségek, ahol ketrecek, láncok és ostorok is voltak. A nő azt állítja, hogy 18 évesen találkozott a sztárral. Prince volt az, aki elvette a szüzességét, és követelte, hogy mindig elérhető legyen a számára. Emellett Messiásnak hívatta magát, és bizarr szexbulikat is rendezett. “Úgy kellett felöltöznöm, ahogy ő kívánta. A személyzet nem nézhetett rám, és én sem vethettem egyetlen pillantást sem rájuk” – idézi a nő vallomását a Mirror.

Így búcsúzott a sztárvilág Prince-től

Több mint harminc éven át volt a zenei élet meghatározó alakja Prince, akinek halála az egész világot váratlanul érte. A rajongói és a hírességek is kifejezték fájdalmukat, búcsúüzeneteik elárasztották a közösségi oldalakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.