Jennifer Aniston az őrületbe kergeti a férjét

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
házasság válás Justin Theroux féltékenység Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször is írtunk róla, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága válságban van, sőt! Állítólag Justin már menekül is a felesége elől, ezt pedig a legújabb információk sem cáfolják, melyek szerint Jennifer úgy viselkedik, mint egy házi sárkány. 

Egy ideig úgy tűnt, hogy Jennifer Aniston végre megtalálta a boldogságot Justin Theroux mellett, ráadásul már a családalapításról is felröppentek a hírek. Ám most úgy tűnik, hogy egyre több gond merül fel a kapcsolatukban, olyannyira, hogy a házaspár egyik ismerőse szerint

Justin többször is megcsalta a feleségét.

Jennifer Aniston és Justin Theroux Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Emellett a forrás azt is hozzátette, hogy a színésznő rend- és irányításmániája is gondot okoz. Ezt bizonyítván egy történetet is elmesélt: Nemrég átugrott Justinhoz, amikor viszont Jennifer hazaért, ordibálni kezdett,

mert utcai ruhában ültek le a kanapéra.

A dolgot állítólag több barátjuk is megerősítette, szerintük Jen leginkább úgy viselkedik mint a Jóbarátokban Monica, amit Justin egyre nehezebben visel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.