Először beszélt elhunyt szerelméről Samantha Fox

modell halál Samantha Fox párkapcsolat Myra Stratton szerelem rák (betegség) énekesnő leszbikusság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszak áll a modell-énekesnő mögött, aki két évvel ezelőtt veszítette el élete szerelmét, Myra Strattont. Samantha Myra halála óta először beszélt párjáról egy tévéműsorban.

Véget ért a szenvedése, ami két évgi tartott...Két évvel a halála előtt tudtuk meg, hogy agydaganata van, szóval ez a két év, ami végül a halálához vezetett, volt a legnehezebb.

Forrás: RIA Novosti/RIA Novosti/Grigoriy Sisoev

Az énekesnő tavaly augusztusban veszítette el rákban szerelmét és menedzserét, Myra Strattont. A páros 2003-ban vállalta fel kapcsolatát, és 12 évig éltek együtt.

"Bepisiltem orális szex közben" - 5 kínos szexbaleset, amibe te is belepirulszhttp://www.life.hu/intim/20160427-5-kinos-szexbaleset.htmlHa már nem mondhatod el senkinek, mondd el mindenkinek! A Reddit felhasználói szerencsére nem szégyenlősek, ha szex közben elszenvedett, cikis pillanataikat kell megosztaniuk az internet közönsége előtt. Összegyűjtöttük az 5 legütősebbet. Intim--Csalfa nők, hűtlen férfiak? Kiderült, kik lépnek félre gyakrabbanhttp://www.life.hu/intim/20160426-kik-lepnek-felre-gyakrabban-a-nok-vagy-a-ferfiak-kideritettuk-ki-csapodarabb.htmlAz ember a történelem kezdete óta hűtlenkedik, és kb. 3000 évvel később úgy tűnik, a dolgok nem sokat változtak. Elődeinkhez hasonlóan még mindig ugyanúgy sérülékenyek vagyunk, ha párunk máshol keresi a boldogságot. Valmi viszont gyökeresen más lett. Régebben a megcsalás említése tabutémának számított, ám az online társkeresőknek és a nyitottabb szexuális szemléletnek köszönhetően már nem számít annak. Intim--Jennifer Aniston az őrületbe kergeti a férjéthttp://www.life.hu/intim/20160427-meglepo-dolog-derult-ki-jennifer-anistonrol-allitolag-kiboritja-a-ferjet.htmlTöbbször is írtunk róla, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága válságban van, sőt! Állítólag Justin már menekül is a felesége elől, ezt pedig a legújabb információk sem cáfolják, melyek szerint Jennifer úgy viselkedik, mint egy házi sárkány. Intim--Címlapon lángol Amy Schumer vénuszdombjahttp://www.life.hu/intim/20160426-amy-schumer-amerikai-komika-langolo-venuszdombbal-szerepel-a-vanity-fair-cimlapjan.htmlA 34 éves amerikai komika nem riad meg a különös felkérésektől sem. Bevállalós fotót készítettek róla a Vanity Fair magazinnak. IntimOrigoA legtöbb pár ebben az időpontban esik egymásnakhttp://www.life.hu/intim/20160426-ez-az-idopont-amikor-a-legtobb-par-szexel.htmlEgy amerikai társkereső weboldal kutatásából kiderült, hogy melyik napon, és melyik napszakban esnek egymásnak a párok. Igen, bármilyen meglepő, igenis létezik a szexnap! Intim--7 árulkodó jel, amely szerint nem ő az igazi számodrahttp://www.life.hu/intim/20160425-jelek-amelyek-szerint-ez-nem-a-legidealisabb-kapcsolat.htmlHiába a rózsaszín köd, vannak bizonyos előjelei annak, ha egy kapcsolat nem fog hosszú távon működni.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.