Két éven át gyűjtött rá, és 7 milliót költött a legemlékezetesebb eljegyzésre egy férfi

Forrás: Facebook/Gareth Billinghurst -
eljegyzés lánykérés romantikus drága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően romantikus módját választotta Gareth Billinghurst annak, hogy feltegye a nagy kérdést barátnőjének. Évekig tervezett és spórolt, mire végül sikerült véghezvinni a megható lánykérést.

Barátokon keresztül ismerték meg egymást 6 évvel ezelőtt, és egyből fellángolt köztük a szerelem. Kate és Gareth kapcsolata igazi romantikus filmbe illő, idilli együttélés volt, tele apró meglepetésekkel és kedveskedéssel. Azonban arra még a lány sem számított, amire Gareth készült az eljegyzésre.

Forrás: Facebook/Gareth Billinghurst

Két évvel a nagy esemény előtt már figyelmeztette Gareth a szerelmét, hogy készüljön fel egy nagy nyaralásra, és úgy intézze a munkahelyi ügyeit is. Amikor azonban végre elindultak, meglepetések sorozata várt a lányra, aki még az úti célt sem tudta.

“Tele voltam izgalommal, ugyanis csak annyit közölt velem, hogy tengerparti nyaralásra készüljek, és csomagoljak el néhány elegáns ruhát is”

- mesélte Kate. Csupán a repülőút végén derült ki, hogy Dubaiba utaztak, ami a lány kedvenc helye, ám itt még nem ért véget a meglepetések sora.

Forrás: Facebook/Gareth Billinghurst

Igazi luxusautón gurultak el a hét csillagos hotelig, ahol pincérek lesték az összes kívánságukat. Ezüsttálcán kínálták a pezsgőt, minden tele volt szebbnél szebb virágokkal, és egy gyönyörű asztalon Kate megpillanthatta a legcsodálatosabb gyémántgyűrűt, amit valaha látott.

“Persze azonnal igent mondtam”

- mesélte lelkesen Kate. „A világ legemlékezetesebb eljegyzését szerettem volna megszervezni neki. Az elmúlt években folyamatosan spóroltam, hogy meg is valósíthassam” - nyilatkozta Gareth, aki összesen 18 ezer fontot, azaz több mint 7 millió forintot költött az eseményre - írja a Daily Mail.

"Ha már úgyis áll, miért ne lehetne kihasználni?" - Ez a férfiak kedvenc szexidőpontjahttp://www.life.hu/intim/20160428-reggel-delben-este-mikor-jo-szexelni-ferfiak-mondjak-el-velemenyuket.htmlReggeli hancúr, vagy esti összebújás, esetleg egy napközbeni légyott? Mindenkinek megvannak a kedvenc időszakai a szexre, és nem árt, ha ezt sikerül összehangolni a partnerünkkel is. Megkérdeztünk néhány férfiút, ők hogy állnak ezzel a kérdéssel? IntimThinkstockA randizás kudarca, hogy férfias nők és csajos pasik kergetik egymásthttp://www.life.hu/intim/20160428-vedd-eszre-hogy-mar-reges-regen-veget-ert-a-parkapcsolatod-szakits-inkabb.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Mikor lettek a nőkből férfiak, a pasikból meg csajok? Pilát Gábor elmondja véleményét a témában. Intim--Nem is akkor szakított Chris Martin és Gwyneth Paltrow, amikor bejelentettékhttp://www.life.hu/intim/20160429-chris-martin-es-gwyneth-paltrow-nem-akkor-valtak-el-amikor-bejelentettek-a-nyilvanossagnak.htmlA házaspár körül soha nem volt túl nagy botrány, nevelgették gyermekeiket és látszólag harmóniában éltek. Ezért aztán mindenkit meglepett, amikor bejelentették válásukat, most pedig kiderült, hogy az egész jóval korábban megtörtént már. IntimAFPTitkos esküvőre készül Jennifer Lopez?http://www.life.hu/intim/20160429-jennifer-lopez-titokban-hozzamenne-casper-smarthoz.htmlSenki sem gondolta volna, hogy ennyire komolyra fordulhat a 46 éves énekesnő és 29 éves pasijának "se veled, se nélküled" kapcsolata. A hírek szerint ugyanis a pár már az esküvőt tervezgeti. IntimNorthfotoFördős Zé: "Volt, aki köntörfalazás nélkül kimondta, hogy ágyba szeretne bújni velem!"http://www.life.hu/intim/20160429-fordos-ze-a-farm-musorvezetoje-vagyik-a-csaladra-es-dolgoznak-benne-az-apai-oszonok.htmlA Farm műsorvezetője, Fördős Zé két és fél évig élt boldog párkapcsolatban üzlettársával, Havas Dórával, ám nemrég szakítottak. Bár Zé nem akarja elsietni, de azért ő is vágyik egy szerető társra, és már dolgoznak benne az apai ösztönök. IntimOrigoNem hisz a biztonságos szexben a férfi, aki 10 év alatt 2500 nővel bújt ágybahttp://www.life.hu/intim/20160429-danny-wagster-szemelyi-edzo-10-ev-alatt-2500-novel-szexelt.htmlA 27 éves Danny Wagster nem híve a védekezésnek, ennek ellenére előfordul, hogy egy héten 5-6 lánnyal is szexel. Ő lenne Nagy-Britannia legrosszabb randipartnere? IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.