Tényleg vége? Eltávolították közös tetoválásaikat Beyoncé és Jay Z

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
házasság párkapcsolat válás eltávolítás Jay Z Beyoncé tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán az énekesnő legújabb dalának szövege árulkodik házassága végéről, hanem a tetoválás eltűnése, amelyet annak idején együtt varrattak magukra férjével.

Amióta megjelent Beyoncé legújabb albumának teasere, sokatmondó dalszövege miatt egy egész világ találgatja, pontosan miért is énekel egy bizonyos harmadik félről a világsztár. Beyoncé és Jay Z megromlott házasságától már évek óta hangos a sajtó, és maga Beyoncé is tett már utalást egy koncertjén férje hűtlenségéről.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

A jegygyűrűket már nem hordják, és további találgatásokra ad okot, hogy eltávolították az annak idején együtt varratott közös tetoválásaikat, egy római 4-est, amelyet a gyűrűs ujjaikon hordott a két sztár.

Nyoma sincs a jegygyűrűnek és a tetoválásnak sem Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ilya S. Savenok

A szám mindkettőjük életében fontos szerepet tölt be: Beyoncé szeptember 4-én született, Jay Z december 4-én, a házassági évfordulójukat pedig április 4-én ünneplik. Hivatalos nyilatkozatot egyelőre egyikük sem tett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.