Jennifer Lawrence augusztus óta nem volt pasival

Forrás: AFP -
Oscar-díj Jennifer Lawrence párkapcsolat Chris Martin randizás szerelem Nicholas Hoult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznőt egy nemrég adott interjújában próbálták kérdezgetni arról, kivel randizik mostanában, ő pedig a tőle megszokott humorral készséggel válaszolt is rá.

Ő Hollywood jelenlegi üdvöskéje, akit 2014-ben a világ legszexisebb színésznőjének választottak, a fiatal és gyönyörű Jennifer Lawrence azonban pont olyan magányosnak érzi magát, mint bármelyik szingli lány a világon.

Forrás: AFP

Az interjút alább nézheted meg:

Jennifer Lawrence tavaly szakított Gwyneth Paltrow egykori férjével, Chris Martinnal, előtte pedig az X-Menből megismert Nicholas Houlttal járt 2011 és 2013 között.

Igaz vagy sem? Íme, a 8 legnagyobb szexmítoszhttp://www.life.hu/intim/20160426-8-szexmitosz-igazak-vagy-hamisak.htmlOkosabbak leszünk a lepedőgyűrögetéstől? Tényleg jót tesz a vérnyomásunknak a rendszeres összebújás? A The Guardian leszámolt a legismertebb szexmítoszokkal. Intim--5 éve csattant el az évszázad legjobban várt hitvesi csókjahttp://www.life.hu/intim/20160429-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-5-eves-hazassagi-evfordulojukat-unneplik.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg április 29-én ünnepli 5 éves házassági évfordulóját. Intim--Kiderült! Ezzel az énekesnővel lépett félre Beyoncé férjehttp://www.life.hu/intim/20160426-beyonce-ferje-jay-z-rita-ora-enekesnovel-csalta-meg-az-enekesnot.htmlA rajongók következtetése szerint jó okunk van gyanakodni arra, hogy Jay Z egy brit énekesnővel szűrte össze a levet. Intim--Egy hét alatt ment tönkre Muri Enikő kapcsolata?http://www.life.hu/intim/20160420-muri-eniko-enekesno-szineszno-parkapcsolata-egy-het-alatt-tonkrement-volegenyevel.htmlMuri Enikő mindössze néhány nappal egy párkapcsolatáról tett nyilatkozata után jelentette be a hírt, miszerint szakítottak vőlegényével. Mi romlott el ilyen gyorsan? IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huKároly herceg belehabarodott Barbra Streisandba?http://www.life.hu/intim/20160419-karoly-herceg-belehabarodott-barbra-streisand-szinesznobe.htmlA néhai Diana hercegnő állítólag nem lepődött volna meg azon sem, ha kiderült volna, hogy viszonya van a trónörökösnek a színésznővel. Intim--Meztelen fotózással ünnepli arcán lévő hatalmas anyajegyét a színésznőhttp://www.life.hu/intim/20160421-paige-billiot-szineszno-meztelen-fotozassal-unnepli-arcan-levo-hatalmas-anyajegyet.htmlPaige Billiot saját bevallása szerint merész képeivel arra akarja biztatni a többi nőt, hogy merjék vállalni a hibáikat. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.