Micsoda popó! Meztelenül került fel a netre a Trónok harca szereplője

sorozat színház Kit Harington Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca Havas Jonja, vagyis Kit Harington a Doctor Faustus című színdarabban mutatta meg többször a hátsóját, pár szemfüles néző pedig lefotózta, és kitette az internetre. 

Kit Harington jelenleg a londoni Duke of York's Theatre egyik színdarabjában, a Christopher Marlowe klasszikusát újragondoló Doctor Faustus-ban játszik, jobbára alsógatyában, néha anélkül mutatkozik a színpadon.

Kit Harington a Doctor Faustusban Forrás: Kit Harington Online

Több se kellett a rajongóknak, a darab premierjén lopva lefotózták többek között egy zuhanyzós jelenetben, valamint egy olyanban, ahol a nadrágját lecsúsztatja a fenekéről. A képek természetesen felkerültek a netre, a közösségi oldalakon böngészhetsz utánuk, illetve a brit Metro cikkében is megnézhetsz egy-két fotót.

Jobbára alsógatyában van a színpadon Forrás: Kit Harington Online

A Trónok harcá-ban csak egyszer láthattuk Havas Jont meztelenül - hátulról -, de akkor egy testdublőr alakította. Haringtonnak már akkor sem volt különösebb gondja a meztelenséggel, csak egy sérülés miatt nem tudta vállalni a jelenetet - írja cikkében az Origo.

Több ezres gyerekpornó-gyűjteményre bukkantak egy 37 éves nyíregyházi férfinélhttp://www.life.hu/intim/20160430-tobb-ezres-gyerekporno-gyujtemenyre-bukkantak-egy-37-eves-nyiregyhazi-ferfinel.htmlTöbb 14 év alatti fiúval vette fel a kapcsolatot az interneten egy 37 éves nyíregyházi férfi. T. István szexre akarta rávenni a gyerekeket, ám az egyik fiú szülei észrevették az üzenetét és értesítették a rendőrséget. Mint kiderült: az elmúlt időszakban a férfi brutális mennyiségű gyerekpornó-képet halmozott fel.IntimHarcolnak, szexelnek, aztán megint összecsapnak - Erotikussorozat-mustra!http://www.life.hu/intim/20160430-ha-fulledt-hangulatra-vagynal-a-kepernyo-elott-ezek-a-legszexibb-sorozatok.htmlVolt idő, amikor a meztelenség és a szex elképzelhetetlen volt a televízióban. Na, ennek mára vége, és nem csak a pucér valóságshow-k miatt. Vannak olyan sorozatok, amelyek kimondottan sportot űznek az izgató és erotikus pillanatok megteremtéséből. Összegyűjtöttük a szerintünk 7 legforróbb szériát. Intim--Így élvezi a szombati napsugarakat Sarka Katahttp://www.life.hu/intim/20160430-sarka-kata-a-life-hu-sztarszerzoje-nagyon-elvezi-a-szombatot-es-a-napsutest.htmlA Life.hu gyönyörű sztárszerzőjének is kijár a pihenés egy hosszú, melós hét után. Intim--A tökéletes testű Kate Hudson pink bikinije és popója teszi ma be a napfényt a szánkbahttp://www.life.hu/intim/20160430-kate-hudson-pink-bikinije-es-popoja-teszi-be-a-napfenyt-a-szankba.html"Tedd a napfényt be a számba, készíts képet szivárvánnyal" - énekli a Anima Sound System. Nos, Kate Hudson megcsinálta azt a fényképet, amire egész héten vártunk.IntimOrigoHmmm... Lewis Hamilton keményen megdolgozott ezért a felsőtestérthttp://www.life.hu/intim/20160430-lewis-hamilton-forma-1-es-vilagbajnok-teste-egyszeruen-hibatlan.htmlNem győzünk betelni a Forma-1 világbajnokának izmaival. Lewis legutóbb egy olyan vizes képet osztott meg, amitől azonnal nedves lett minden női bugyi, de a mostani fotója is igencsak szemrevaló.IntimTényleg vége? Eltávolították közös tetoválásaikat Beyoncé és Jay Zhttp://www.life.hu/intim/20160430-beyonce-enekesne-es-jay-z-rapper-eltavolitottak-kozos-tetovalasaikat.htmlNem csupán az énekesnő legújabb dalának szövege árulkodik házassága végéről, hanem a tetoválás eltűnése, amelyet annak idején együtt varrattak magukra férjével. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.