"Reménykedtem, hogy leszbikus vagyok" - A pucér valóságshow üdvöskéje vallott

pucérkodás valóságshow Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kloé az Ádám keresi Évát meztelen párkeresőben látható, korábban olasz tévéshow-kban szerepelt, még egy valóságshow-t is megnyert. Az Origónak kapcsolatairól mesélt még a szigetre való utazás előtt.

Kloé emlékezetes karaktere a Viasat3 pucér műsorának, övé voltak a legőszintébb percek az első adásban, amikor sírás közben elmesélte Anettnek, hogy három hónaposan elvetélt, ettől aztán tönkre is ment a kapcsolata, és azóta sem talál magának rendes férfit.

Kloé Forrás: Viasat / Szoke Richard

3-4 éves együttélései, komoly kapcsolatai voltak. "Három éve egyedül vagyok, nem nagyon engedek magamhoz senkit. Nem volt egyéjszakás kalandom sem, nem tudom elképzelni. Na jó, egyszer volt, kipróbáltam a szexet egy lánnyal is. Reménykedtem, hogy leszbikus vagyok, akkor minden könnyebb lenne, de sajnos nem vagyok az" - mondta, láthatóan komolyan gondolva ezt.

"Elég erős egyéniség vagyok, de ha nincs mellettem egy erős férfi, akkor mindenféle dologba belevágok... mint például ez a meztelen párkereső. Ha viszont van mellettem egy erős pár, akkor házitündér, kiscica tudok lenni mellette. Két véglet van bennem" - fejtegette.

Kloé elég magas nő, ez ülve is látszik: lehet alacsonyabb a párja, volt ilyen, őt nem zavarta. Azt állítja, hogy ő vetett véget minden kapcsolatának: "Ha már nem tudok adni, ha megállt a dolog, akkor lépni kell, és nem maradok valaki mellett csak azért, hogy ne legyek egyedül.

Kloé Forrás: Viasat / Szoke Richard

A szingli szót sem szeretem, jól érzem magam egyedül. 28 éves vagyok, ráérek.

Ha találok együttélésre alkalmas férfit, akkor jó, de amúgy úgy élek, ahogy szeretek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.