Megerőszakolta egy felügyelő a gyermekotthon rábízott lakóit

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak erőszak Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyomorforgató bűncselekménnyel vádolják egy budapesti gyermekotthon egykori alkalmazottját. A férfi négy éven át élte ki szexuális vágyait a rá bízott kicsiken, de az is előfordult, hogy bántalmazta, nyilvánosan megalázta őket.

Szerdán áll bíróság elé B. T., a Fővárosi Törvényszéken tanúkat hallgat meg a testület. B. T. egy budapesti gyermekotthon gyermekfelügyelőjeként dolgozott, és a vád szerint 2005 októbere és 2009 áprilisa között élt vissza a nevelésére és felügyeletére bízott fiatalok helyzetével.

Illusztáció Forrás: Thinkstock

Úgy tudni, a 12 és 18 év közti fiatalokat nem csak bántalmazta és megalázta, de több alkalommal is megerőszakolta őket. A vádlottat az ügyészség szexuális erőszak bűntette, kiskorú veszélyeztetése bűntette, súlyos testi sértés kísérletének bűntette és más bűncselekmények elkövetésével vádolja - írja cikkében a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.