Újra összejött 14 évvel fiatalabb pasijával Kate Hudson

Forrás: AFP -
Kate Hudson Nick Jonas párkapcsolat szerelem korkülönbség szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves színésznőt ismét a 23 éves Nick Jonas mellett kapták lencsevégre New Yorkban.

A jelek szerint nem csupán a káposzta jó felmelegítve. Kate Hudson és Nick Jonas se veled, se nélküled kapcsolata néhány hónappal ezelőtt kezdődött, azóta láthattuk már a színésznőt meztelen fenékkel bosszút állni a srácon, aki ejtette őt, és felröppentek a hírek, miszerint a 37 éves színésznő több pasival is kavar egyszerre.

Nick Jonas és Kate Hudson Forrás: AFP

Úgy tűnik, a párosnak sikerült félretenniük régi sérelmeiket, a napokban ugyanis egy New York-i étteremnél látták őket viszont egy kései vacsorára igyekezve. A képeket ide kattintva nézheted meg.

Igaz vagy sem? Íme, a 8 legnagyobb szexmítoszhttp://www.life.hu/intim/20160426-8-szexmitosz-igazak-vagy-hamisak.htmlOkosabbak leszünk a lepedőgyűrögetéstől? Tényleg jót tesz a vérnyomásunknak a rendszeres összebújás? A The Guardian leszámolt a legismertebb szexmítoszokkal. Intim--Tényleg vége? Eltávolították közös tetoválásaikat Beyoncé és Jay Zhttp://www.life.hu/intim/20160430-beyonce-enekesne-es-jay-z-rapper-eltavolitottak-kozos-tetovalasaikat.htmlNem csupán az énekesnő legújabb dalának szövege árulkodik házassága végéről, hanem a tetoválás eltűnése, amelyet annak idején együtt varrattak magukra férjével. Intim--Jennifer Lawrence augusztus óta nem volt pasivalhttp://www.life.hu/intim/20160430-jennifer-lawrence-szineszno-szerelmi-eleterol-vallott-oszinten.htmlAz Oscar-díjas színésznőt egy nemrég adott interjújában próbálták kérdezgetni arról, kivel randizik mostanában, ő pedig a tőle megszokott humorral készséggel válaszolt is rá. Intim--Kézfej a hüvelybe: 5 tipp a biztonságos és örömteli élvezetekérthttp://www.life.hu/intim/20160421-5-tipp-a-biztonsagos-es-elvezetes-oklozeshez.htmlA szürke ötven árnyalatának hála egyre többeket érdekel, és egyre gyakrabban kerül szóba a szexuális élvezetek ilyesfajta módja. De mit is jelent valójában a fisting, vagyis az öklözés? És hogyan kell jól csinálni? A szakértő rendet tesz a fejekben. Intim--David Bowie özvegye elárulta, mi volt a hosszú házasságuk titkahttp://www.life.hu/intim/20160421-david-bowie-enekes-ozvegye-iman-elarulta-24-evig-tarto-hazassaguk-titkat.html24 éven át kitartottak egymás mellett jóban és rosszban. A januárban elhunyt énekes özvegye, Iman Abdulmajid megosztotta, hogyan sikerült megőrzniük szerelmüket ennyi éven át. Intim--Chelsea Handler ismét vetkőzött: meztelenül köszöntötte Maria Sharapováthttp://www.life.hu/intim/20160420-chelsea-handler-humorista-meztelenul-koszontotte-szuletesnapjan-maria-sharapovat.htmlAz amerikai komikus Instagram-oldalán szelfizett egyet a kádból, pucér fényképét pedig a teniszcsillagnak, Maria Sharapovának címezte születésnapja alkalmából. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.