Tényleg annyira fontos a pénisz mérete?

Forrás: Thinkstock -
pénisz méret párkapcsolat szex kutatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta világ a világ, nem hagyja nyugodni az emberiséget az ideális méretű pénisz kérdése. Egy friss kutatás során kiderült, mennyire egyeznek az elvárások és a valóság.

Hiánypótló kutatást készített a Dr. Ed nevű online egészségügyi magazin. A felmérés során több mint 2000 embert kérdeztek meg arról, hogy mit gondolnak, mekkora egy pénisz, illetve mekkorának kellene lenniük.

Forrás: Thinkstock

A kutatás eredményei alapján arra jutottak, az Egyesült Királyság lakóinak sokkal alacsonyabbak az elvárásaik, mint a többi nemzetnek: míg az európai országokban átlagosan 14,2 centiméteresnek gondolják az ideális péniszt, addig a briteknél 12,4 centi az optimális. A legkritikusabbak a lengyelek: szerintük 17,3 centiméteresnek kellene lennie az ideális pénisznek, amelyeket a valóságban átlagosan 15,7 cm hosszúnak vélnek.

Továbbá az is kiderült, hogy a férfiak elvárása sokkal nagyobb, mint a nőké: míg a hölgyek 13,8 cm-esnek gondolják egy átlagos pénisz méretét, miközben 15,8 lenne számukra az ideális, addig a férfiak 14,1-re tippelték a hímvesszők valós méretét, miközben 16,6 cm-esnek kellene lenniük.

Így végeztek a magyar férfiak a világ pénisztérképén

Büszkék lehetnek magukra a magyar férfiak: a világ pénisztérképe nyomán nyilvánosságra került adatok alapján igen jó adottsággal rendelkeznek kis hazánk fiai. Részletekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.