szexuális beállítottság reakció vallomás leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ecuadori születésű Paola Paredes már ötéves kora óta tisztában van azzal, hogy a lányokat szereti, ám szülei elől mindig is titkolta, 29 évesen úgy döntött, elmondja a katolikus szüleinek. Az elkészült projekt neve Unveiled lett.

„Amikor elkezdtem gondolkozni a projekten, több fotós munkája is hatással volt rám. Rátaláltam a Stolen Glances: Lesbians take photographs című könyvre, és annyira tetszett, hogy ezek a fotósok a képeiken keresztül fejezik ki a szexualitásukat, hogy tudtam, nekem is egy ilyen projektet kell létrehoznom. Egy olyat, ami közel áll a szívemhez" - mondta.

Paola azt is hozzátette, hogy korábban nem akarta elmondani a szüleinek, hogy leszbikus, ám az ötlet, hogy fotókon megörökítse az egészet, vonzóvá tette a gondolatot.

"Szeretem a történetmesélést, és ez egy jó lehetőségnek tűnt, hogy elmeséljem az én történetemet. Megadta a végső lökést, amire szükségem volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.