meglepetés párkapcsolat szex szerepjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd meglepni a párod, de már unod a dögös fehérneműszetteket? Adunk pár tippet, amikkel pillanatok alatt elvarázsolhatod a kedvesed. 

Vágykeltő falatok

Vannak ételek, amelyeket csak isteni aromájuk miatt fogyasztunk. De a legjobban azokat szeretjük, amelyek finomak és vágykeltők is! Ilyen például a mandula, a füge, vagy a szexjátékokra tökéletesen alkalmas tejszínhab.

Forrás: Thinkstock

Szerepjáték

Egy nővérke jelmez? Jó ötlet lehet! A pasik többsége rögtön elcsábul a fehér egyenruha láttán. Ne félj kisérletezni, ha szexről van szó. Bátran szárnyaljon a fantáziád!

Orális meglepi

Mit is mondhatnánk? A férfiak egy idő után ráunnak az állandó kezdeményezésre, így eljött a te időd! Egy hosszú nap után te rángasd le a nadrágot a párodról, és ne fordítva.

Íme, 3 dolog, ami elveszi a férfiak kedvét a szextől

Lehet, hogy nehéz elhinni, de igen, van pár dolog, amit a férfiak annyira gyűlölnek az ágyban, hogy minden értelemben lankad a figyelmük. Összeszedtünk három dolgot, amire tényleg érdemes odafigyelni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.